LANDSAIL IS33SP DUBBDÄCK


Gummit i dina dubbdäck åldras

Gummit i dina däck är en färskvara som påverkas av både UV-strålning från solen och temperaturväxlingar när de sitter monterade på din bil. Åldrandet av gummit påskyndas av dessa faktorer. Därför kan dubbdäcken vara undermåliga även om de har mycket mönsterdjup kvar och ser ut som nya. Med gamla däck ökar risken för däckexplosioner, punkteringar och vattenplaning, vilket också kan påverka bränslekonsumtionen och göra dem mer bullriga än nya däck. Genom att välja ett nytt däck från LANDSAIL kan du effektivt förebygga alla risker förknippade med gamla däck och säkerställa en trygg och smidig körupplevelse. Ta hand om din bil och välj det bästa dubbdäcket från LANDSAIL för att öka säkerheten och prestandan på vägarna.

Hur vet jag vilket dubbdäck som passar min bil?

När du handlar däck på abswheels.se kan du enkelt använda ditt registreringsnummer för att hitta passande alternativ för din bil. En annan metod för att ta reda på vilken däck storlek du behöver är genom att titta på dina befintliga däck. Letar du efter en märkning som 215/55 R16. Det första numret (215) visar däckets bredd i millimeter när det är monterat på fälgen. Det efterföljande numret (55) representerar däckets profil, det vill säga förhållandet mellan däckets höjd och bredd. Här är höjden 55% av bredden. Bokstaven "R" står för radialdäck, vilket är den vanligaste typen idag. Slutligen, den sista siffran (16) anger fälgdiametern i tum som passar det aktuella däcket. Upptäck rätt däck storlek enkelt och bekvämt på abswheels.se för din bil.

Såhär förvarar du dina LANDSAIL IS33SP dubbdäck på rätt sätt

Förvara dina LANDSAIL IS33SP dubbdäck på bästa sätt - Förläng deras livslängd: Korrekt förvaring är nyckeln till att förlänga däckens livslängd och bevara deras prestanda. Börja med noggrann rengöring för att avlägsna smuts och vägrester från däcken. Placera dem sedan på en torr och sval plats, borta från direkt solljus och värmekällor. Undvik att stapla däcken för att undvika onödig deformering och tryck. Förvara dem istället stående eller hängande för att bevara deras form. Använd däckförvaringspåsar för att skydda dem från damm och fukt. Genom att ge dina dubbdäck rätt förvaring kan du vara säker på att de kommer vara i toppskick när nästa säsong kommer. Upptäck våra praktiska däckförvaringslösningar för att skydda dina dubbdäck året runt.

Kör inte med slitna dubbdäck

Att köra med slitna dubbdäck är mycket farligt och ökar risken för olyckor på vägen avsevärt. Slitna dubbdäck har minskat grepp på vägbanan och kan orsaka förlust av kontroll över fordonet, särskilt på våta eller hala vägar. Bromssträckan förlängs, vilket minskar reaktionsförmågan och ökar risken för kollisioner. Dessutom kan slitna dubbdäck leda till ojämn slitning och potentiella punkteringar, vilket ökar risken för att bli strandsatt långt hemifrån. Säkerheten bör alltid komma först när vi är ute och kör på vägarna. Det är av yttersta vikt att regelbundet inspektera och byta ut slitna dubbdäck för att undvika farliga situationer och säkerställa en trygg körupplevelse.

Kör långt och säkert med nya däck

Det är flera faktorer som påverkar dubbdäckets livslängd, inklusive däckets kvalitet, körförhållanden och körstil. Generellt sett kan ett högkvalitativt nytt däck förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller mer. Det betyder att med normal körning kan du använda ett nytt dubbdäck i flera år. För att förlänga däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Med omsorg om ditt LANDSAIL IS33SP-däck kommer du att uppleva säkerhet och tillförlitlighet under hela dess livslängd. Upptäck vårt sortiment av LANDSAIL-dubbdäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger en smidig körupplevelse och långvarig prestanda.

LANDSAIL IS33SP Dubbdäck

195/65 TR15 TL 95T LANDSAIL IS33 ICE STAR SP
7 arbetsdagars leverans.

837 kr
Köp nu
LANDSAIL IS33SP Dubbdäck

205/55 TR16 TL 91T LANDSAIL IS33 ICE STAR SP
7 arbetsdagars leverans.

866 kr
Köp nu
LANDSAIL IS33SP Dubbdäck

205/60 TR16 TL 92T LANDSAIL IS33 ICE STAR SP
7 arbetsdagars leverans.

903 kr
Köp nu
LANDSAIL IS33SP Dubbdäck

225/45 HR17 TL 94H LANDSAIL IS33 ICE STAR SP
7 arbetsdagars leverans.

911 kr
Köp nu
LANDSAIL IS33SP Dubbdäck

215/55 TR16 TL 97T LANDSAIL IS33 ICE STAR SP
7 arbetsdagars leverans.

911 kr
Köp nu
LANDSAIL IS33SP Dubbdäck

225/55 TR17 TL 97T LANDSAIL IS33 ICE STAR SP
7 arbetsdagars leverans.

1018 kr
Köp nu

Finns LANDSAIL IS33SP på den svenska marknaden?

Hos oss på ABS Wheels kan du enkelt införskaffa dina LANDSAIL IS33SP dubbdäck. Vi upprätthåller alltid ett omfattande urval av dubbdäck på vårt lager, erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

Vad kostar ett LANDSAIL IS33SP dubbdäck?

Vi använder oss av dynamisk prissättning, vilket innebär en kontinuerlig marknadsöversikt för att säkra de mest förmånliga priserna. Detta, tillsammans med våra omfattande inköp, ger dig som kund det mest fördelaktiga priset för dina LANDSAIL IS33SP dubbdäck. Våra storskaliga inköp säkerställer även att vi alltid har riklig tillgång i lager, vilket resulterar i korta leveranstider och optimal tillgänglighet.

Från vilken däcktillverkare kommer IS33SP?

Detta detta dubbdäck tillverkas av LANDSAIL.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox