DELINTE WD1

Delinte WD1 är det idealiska vinterdäcket avsett för personbilar, tillverkat av det kinesiska företaget Sentury Tire, som har blivit känt och väl etablerat i över 150 länder och regioner globalt, inklusive Nordamerika, Central- och Sydamerika, Europa, Afrika, Oceanien och Asien.
 

  • Vinteranpassat: Delinte WD1 erbjuder ett utmärkt grepp på våta och snöiga ytor.

  • Hög prestanda: Dess asymmetriska slitbana ger oöverträffad drivkraft och hantering.

  • Slitstarkt: WD1 är pålitligt och behåller smidighet vid låga temperaturer.

  • Prisvärd: WD1 är ett lågprisdäck med hög kvalitet och snabb online-leverans.

 

 

DELINTE WD1 Friktionsdäck

DELINTE 215/55R17 94T WINTER WD1
D D 72snögrepp
Snabb leverans

959 kr
Köp nu

Delinte WD1 - Det pålitliga valet för vinterkörning

Med över 80 års erfarenhet inom branschen har Sentury Tire, genom sina två konsumentvarumärken, Landsail och Delinte, kunnat erbjuda ett komplett sortiment av däck för alla årstider, lämpade för en rad olika fordon som personbilar, fordon med hög prestanda, SUV:ar och terrängfordon.
 

Ett av de mest populära valen inom varumärket Delinte är just WD1, ett nordiskt vinterdäck som är speciellt utformat för vinterkörning. Tack vare dess unika, asymmetriska slitbana, erbjuder Delinte WD1 utmärkt drivkraft och oöverträffad hantering, vilket gör den till ett säkert val för alla som kräver maximal prestanda under de mest utmanande vinterförhållandena.
 

Dessutom, Delinte WD1s silika blandning i gummit säkerställer att däcket förblir smidigt även vid extremt låga temperaturer. Profilen med dess breda spår ökar greppet på våta eller snöiga ytor och garanterar pålitlig körning och bromsning under vinterförhållanden. Detta gör Delinte WD1 till en idealisk partner för vinterkörning, som inte bara är effektiv men även pålitlig och slitstark. 
 

Sammanfattningsvis, Delinte WD1 är ett robust och prisvärt val för dem som söker ett säkert och pålitligt vinterdäck. Dess höga kvalitet och konkurrenskraftiga priser gör det till ett utmärkt val för vinterkörning. Så oavsett om du kör genom stadens gator eller utforskar snötäckta landsvägar, kommer Delinte WD1 att ge dig trygghet på vägen i alla vinterförhållanden.

Delinte WD1

Vilka olika Delinte vinterdäck finns det och vad är skillnaden mellan dem?

Delinte WD1(Friktionsdäck) : Detta är det ideala vinterdäcket, särskilt avsett för personbilar. Den unika gummiblandningen som innehåller silica säkerställer att däcket förblir flexibelt även vid extremt låga temperaturer. Tvärspåren i slitbanan ökar greppet på både våta och snöiga ytor, vilket garanterar pålitlig körning och bromsbeteende under vinterförhållanden.
 

Delinte WD2 (Friktionsdäck) : Är utvecklat för tungt arbete under vinterförhållanden. Dess förstärkta struktur, i kombination med en speciell gummiblandning som innehåller silica, säkerställer att däcket förblir flexibelt under maximal belastning. Detta maximerar kontakt med vägytan och minskar påtagligt bromssträckan.
 

Delinte WD6 (Friktionsdäck) : Detta är ett vinterdäck som har utvecklats speciellt för personbilar. Dess unika V-formade mönster består av fyra breda, kontinuerliga längsgående spår, med diagonala tvärspår som sträcker sig över hela slitbanan till sidan av däcket. Detta möjliggör effektiv avlägsnande av snö, vatten och smuts, vilket gör WD6 till en stark medspelare i svåra vinterförhållanden.
 

Delinte WD42 (Dubbdäck) : Liksom WD52 är WD42 ett dubbat vinterdäck, speciellt utvecklat för de skandinaviska länderna. Dess dubb ger ett imponerande grepp även på isiga, frusna och extremt hala ytor. Därmed garanterar Delinte WD42 optimalt grepp och lätt manövrerbarhet. Naturligtvis bär detta däck också 3PMSF vintermärkning.
 

Delinte WD52 (Dubbdäck) : Precis som WD42, är WD52 ett dubbat vinterdäck framtaget för skandinaviska förhållanden. Däckets dubb säkerställer ett imponerande grepp även på isiga, frusna och extremt hala ytor. Även WD52 bär 3PMSF vintermärkning, vilket bekräftar dess överlägsna vinteregenskaper.

 

Är Delinte WD1 bra vinterdäck?

Delinte WD1 har inte medverkat i något större oberoende test. Men däcket tillverkas av en erfaren tillverkare och Delinte WD1 anses därför hålla god kvalité i segmentet lågprisdäck.

Var tillverkas Delinte WD1?

Delinte är ett märke som härstammar från Asien och där sker även den huvudsakliga tillverkningen

Varför är Delinte WD1 bättre än andra asiatiska vinterdäck

Till skillnad från en del asiatiska däckmärken anses Delinte WD1 hålla en förhållandevis god kvalité. En anledning kan vara materialvalet med Silika som förlänger livslängden. Samt den asymmetriska slitbanan vilket ger bättre kontroll.

Informationen på denna sida är endast rekommendationer enligt vår bildatalista. Kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst om du har några frågor.

Google Recensioner

fancybox