Börja med ditt registreringsnummer

ZEETEX DÄCK LEVERERAR I UR OCH SKUR ⛅🌧

Zeetex däck har på relativt kort tid gjort sig ett namn på den globala marknaden och finns över hela världen.

De gör främst däck för vanliga personbilar. De är dessutom ett bra alternativ för företag med en fordonspark. Till exempel åkerier som måste kunna lita på däcken i alla väder.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Man skulle kunna säga att Zeetex däck är inriktade på vanliga konsumenter. Däcken görs för att ge dig bästa möjliga grepp. Alla har ett mönster som minskar risken för vattenplaning.

Gummiblandningen som används gör att däcken kan förväntas längre livslängd än ett genomsnittligt däck. Det handlar helt enkelt om ett förnuftigt val! Allt flera upptäcker det och detta är ett märke som det går bra för just nu!

Läs mer

VAD DU BÖR VETA OM ZEETEX DÄCK

  • Det här företaget erbjuder ett synnerligen brett sortiment. Du hittar däck för allt från små och sportiga personbilar till tunga lastbilar och bussar.
  • Yrkesförare vet att däckens livslängd har en avgörande betydelse för kör-ekonomin. För många är det självklart att välja Zeetex däck som är kända för att behålla sin fina prestanda mycket länge.
  • Det här är ett varumärke som ägs av koncernen Zafco som har sin bas i Dubai. Tekniken bakom produkterna är samma som flera japanska premiummärken använder sig av.

PÅLITLIGA OCH HÅLLBARA DÄCK (I BUDGETKLASS)

Detta märke gör däck som ligger någonstans mellan budget och genomsnittligt prissatta däck. De ligger alltså i ett prissegment som borde vara attraktivt för många medvetna konsumenter. Är det hållbara och pålitliga däck till ett bra pris du är ute efter kan vi på ABS Wheels rekommendera Sailun eller Achilles.

Prestandan är förvånansvärt bra i förhållande till priset. När du väljer däck med ett lite lägre inköpspris kan du dessutom kosta på dig att byta dem oftare. Många med dyrare däck får längre livslängd.

fancybox