Börja med ditt registreringsnummer

“WOLF TYRES” LÅTER HÄFTIGT MEN VILKA ÄR DOM?

 

Wolf Tyres är ett estländskt företag som varit i branschen sedan 1991. Baltikum, Ryssland och Skandinavien är deras viktigaste marknader idag och de flyttar hela tiden fram sina positioner.

Wolf Tyres görs framförallt för personbilar, offroad-fordon och minibussar. Produktionen ligger på omkring 100 000 däck om året. Det är kanske inte så mycket jämfört med de stora företagen i branschen. Wolf Tyres är ändå ett respektabelt och känt namn i sin nisch.

Deras specialitet är att återanvända materialet i gamla däck och göra nya däck med lång hållbarhet och av hög kvalitet.

Wolf Tyre återanvänder däck (läs mer om regummerade däck här) genom att ta till vara på stommar i perfekt skick och sedan förse dem med nytt gummi. Det här är en produktionsmetod som innebär att priserna kan hållas på en väldigt attraktiv nivå. Wolf Tyre är långt ifrån ensamma om att arbeta på detta sätt. Det är en väl beprövad metod.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra val? Läs mer

BRA ATT VETA OM FÖRETAGET

Wolf Tyres tillverkar alla de vanligaste däck-typerna och du hittar rätt däck för ditt fordon oavsett om du söker en modell med dubbar för isigt, skandinaviskt väglag, mångsidiga allvädersdäck eller sommardäck med lågt rullmotstånd. Deras populäraste dubbdäck heter Wolf Nord.

Många tror att däck som består av återanvända stommar har kort hållbarhet. Faktum är dock att Wolf Tyres har bra garantier på sina däck som har lång livslängd.

FÖR VEM PASSAR DÄCK FRÅN WOLF TYRES?

Att återanvända däck som Wolf Tyres gör är mycket bra för miljön. Många däcktillverkare är måna om att ta miljöhänsyn, återanvändning är dock på en annan nivå när vi talar om däcktillverkning med med låg miljöpåverkan. Om miljötänk är viktigt för dig är Wolf Tyres ett utmärkt val av däck. 

Wolf Tyres gör däck till många transportföretag. Det är ett bevis på att de lever upp till högt ställda krav när bra körekonomi är en viktig faktor.

wolf tyres däck

fancybox