Börja med ditt registreringsnummer

Köp Tri-ace däck hos ABS Wheels

Däckvarumärket Tri-Ace registrerades 2002. Företaget är specialiserat på utveckling och forskning av radialdäck med tillverkning och försäljning över hela världen. Tri-Ace har ett professionellt tekniskt team med ledande experter från världens största däckföretag. Tri-Ace-däck säljs i Nordamerika, Sydamerika, Europa, Oceanien, Mellanöstern Öst med mera.
 

Tri-Ace anpassar sig efter marknaden

Det tekniska teamet hos Tri-Ace äger den avancerade däckdesignen och utvecklingstekniken som finns på plats. Tri-Ace samarbetar också med Taiwan Automotive Research & Testing Center (ARTC) för att utföra olika tester i laboratorier och ute på fält, men också för att skapa nya slitbanemönster.

Tri-Ace är snabba på att reagera på förändringar i marknaden samtidigt som de är väldigt flexibla med att ändra sin produktion efter marknadens behov. De har dessutom väldigt erfarna team inom försäljning och marknad. Dessa komponenter har tillsammans sett till att företaget har kunnat exportera sina produkter till en stor del av världen.
Men vad betyder egentligen varumärkesnamnet Tri-Ace? Tri står för ”tre”, medan Ace står för ”bäst och unik”.

Det betyder att Tri-Ace fokuserar på att vara bäst och unik inom tre områden. Det första ACE står för ”konsumenten” – de har alltid slutkunden som deras första fokus. Det andra Ace står för ”distributörer”, men där hoppas de att distributören har samma fokus som dem – det vill säga att kunden kommer först. Det tredje ace står för ”leverantör”. De vill att deras design ska leverera kvalitet och service och att de ska vara nummer 1 som kinesisk däcktillverkare, men också vara det första valet hos deras kunder.

TRI-ACE står för att man ska vara en stor familj inom hela kedjan, från leverantör till distributör och konsument. Företaget har åtagit sig att ge kunden den bästa däcklösningen samtidigt som de ska få en exceptionell körupplevelse!
 

Vad levererar Tri-Ace för däck?

Hos Tri-Ace kan du hitta personbilsdäck, UHP-däck, stadsjeepdäck, däck till lätt lastbil och släpvagnsdäck. Däcken finns tillgängliga för bruk hela året, Tri-Ace erbjuder både sommar- och vinterdäck i storlekar från 12 till 32 tum. Utöver att leverera dessa typer av däck så kan du även hitta tävlingsdäck hos Tri-Ace för exempelvis rally. De tillverkar även lastbils- och bussdäck i storlekarna 15 till 24,5 tum.


 
fancybox