Börja med ditt registreringsnummer

TracMax däck för dig som gillar hållbarhet

Tracmax Tyres är utvecklat och byggt i Shandongprovinsen i Kina och ägs av Shandong Yongsheng Rubber Group. Det här kinesiska däcket är välkänt för den “miljövänliga” metoden som används vid däcktillverkning och för att de använder en teknik och innovation i världsklass när det kommer till hållbar utveckling. Tracmax exporterar sina däck över hela världen och har idag hög popularitet i över 100 länder.

Tracmax erbjuder en omfattande variation av däck för de flesta fordon. Shandong Yongsheng Rubber Group som äger Tracmax grundades 1986 och var den första fabriken i Kina som tillverkade personbilsdäck. De använder avancerade metoder i sin produktion, som annars används i den franska, tyska och amerikanska marknaden.
Tracmax har en slogan att "Wherever The Road Goes, There Goes Tracmax", med det vill de säga att de kan leverera däck till hög kvalité, med rimligt pris och en högservice i världsklass.
 


Vad har Tracmax för typ av däck?

Tracmax kan erbjuda ett stort utbud av däck. Du kan hitta personbilsdäck, UHP-däck, stadsjeepdäck, däck för lätt lastbil, vinterdäck (med eller utan dubbar), året-runt-däck med mera. För närvarande finns Tracmax-däck i över 800 storlekar, så du bör kunna hitta ett däck som passar din bil!
 
Tracmax har framgångsrikt erhållit flera certifieringar så som kinesiska CCC, US DOT, EU E-certifikat,
EU-förordningen 117, Gulf Country GCC, saudiarabiska SASO, nigerianska SONCAP, brasilianska INMENTRO, LATU från Uruguay och många andra produktcertifieringar.
 
 
 
fancybox