Börja med ditt registreringsnummer

TOMKET DÄCK KOMMER FRÅN TJECKIEN 🏫

Tomket däck är ett tjeckiskt märke som är väldigt stort på sin hemmamarknad och som nu gör en internationell satsning.

Däcken görs i samarbete med däckproducenter i både Europa och Asien. Företaget har som målsättning att göra däck som alltid levererar och som är säkra samtidigt som de ger dig god körkomfort och stor valuta för pengarna du betalar för däcken.

Tomket har en växande portfolio av däck för de flesta fordonstyper. De delar in däckmodellerna i ett antal kategorier. För sommardäck är det High Performance och Touring som gäller.

Du hittar även Tomket vinterdäck samt touring däck i dimensioner som passar dig som har en Van, 4×4, SUV eller lätta kommersiella fordon.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra val av däck?  Läs mer

.

tomket däck

VÄRT ATT KÄNNA TILL OM FÖRETAGET

  • Tomket har gjort en stor sponsorsatsning på det italienska fotbollslaget Fiorentina och levererar däcken till deras bilar.
  • Tomket hävdar att det är tack vare modern teknologi, kostnadseffektiv produktion och effektiv distribution som de lyckats pressa ner sina kostnader till ett minimum. Något som i sin tur gör att de kan ha konkurrenskraftiga priser.

FÖR VEM PASSAR DESSA DÄCK?

Tomket Tires har nischat in sig mot köpare som är mindre intresserade av märkesimage än av däck som verkligen klarar att leverera i förhållande till sitt pris. Tomkets alla däck är med andra ord riktigt billiga. Tomket gör särskilda däck för familjer som prioriterar hög säkerhet men som också har en tight budget. Tomket gör dock inte enbart rena lågbudgetdäck utan de har också tagit fram modeller för dig som är ute efter ett sportigt däck och har höga krav på däckens egenskaper.

Sommardäcken finns i de flesta vanligt förekommande dimensionerna i Europa. Ambitionen är att portfolion ska fortsätta att växa så att du ska kunna hitta ett passande Tomket Tires vad du än kör för bil.

fancybox