Börja med ditt registreringsnummer

Three-a däck ägs av shengtai Group

​Shengtai Group som äger Three-A grundades 2002 (men deras föregångare bildades redan 1987). Företaget ligger i Xishui, Guangrao County, Shandongprovinsen. Idag ligger de på en förstaplats inom däckbranschen i Kina. THREE-A har erkänts som det mest berömda exportmärket i Shandongprovinsen. Produkterna från Three-A säljs till över 50 länder runt om i världen, såsom Europa, Mellanöstern, Australien och Amerika.

 

Funnits länge i branschen

Genom 30 års utveckling har företaget vuxit till att bli en integrerad grupp som tillverkar däck i olika utföranden, men de har också många andra typer av verksamheter. För närvarande finns det mer än 5000 anställda i företaget, inklusive 1200 tekniker och annan tekniskt kunnig personal.
Moderbolaget Shengtai Group som grundades i april 2002 har som huvudproduktion att tillverka olika typer av radialdäck. Den årliga produktionskapaciteten för företaget är 3 miljoner uppsättningar av helstål-lastbilsdäck och hela 6 miljoner uppsättningar av högpresterande halvstålradialdäck, vilket är en mycket stor mängd.
Sedan företaget grundades har de fokuserat på att tillverka avancerade och kvalitativa däck, och de ställer mycket strikta krav på att ha en noggrann och strikt kontroll under produktionen. De har också ett toppmodernt tekniskt team som ansvarar för forskning och utveckling av alla deras produkter, för att på så sätt kunna skapa däck enligt den senaste tekniken vilket ger dem en bra position på marknaden.

Vad har Three-A för däck?

Three-A tillverkar främst däck för personbilar och 4x4-fordon. De är certifierades av DOT i USA, ECE i EU, INMETRO i Brasilien och Gulf GCC. Utöver det har däcken testats och certifierats för deras förmåga att stå emot buller och deras förmåga att kunna prestera i våtmark. De har också fått den statliga och obligatoriska CCC-certifieringen (China Compulsory Product Certification).
Three-A är också certifierade enligt kvalitetsstyrningssystemet ISO 16949, miljöhanteringssystemet ISO 14001 och arbetshälso- och säkerhetshanteringen OHSAS 18001. Alla certifieringar som Three-A fått genom åren har gjort dem till en stor och populär aktör på inom däckindustrin.
fancybox