Börja med ditt registreringsnummer

SYRON DÄCK – VEM ÄR TILLVERKAREN? 🤷

Syron däck är prisbelönta och har sedan lanseringen 2004 varit kända för att ge kunder hög kvalitet för pengarna. Alla däck från Syron Tires är gjorda för att kunna användas i vardagen. De har dock ett påbrå från extrema racingdäck och brukar förknippas med sportiga egenskaper.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra val för din bil?  Läs mer

Vem passar dessa däck?

Har du en bil som är rolig att köra kan Syron vara den rätta matchningen. Många Syron gummin har det gemensamt att de ger dig lågt rullmotstånd. Det innebär dels att det låter mindre när du kör med deras däck men också att bränsleförbrukningen är låg. Åtråvärda egenskaper med andra ord.

Man brukar säga att asiatiska däck har låga priser och att tyska däck har hög kvalitet. Men däckvärlden har förändrats på senare år. Många av de gamla stereotyperna är faktiskt helt utraderade idag. Syron är ett exempel på det. Syrons alla däck görs av koreanska Nexen som är en av de bästa däcktillverkarna i världen. Märket är dock tyskt och ett sätt för Nexen att ta sig in på lågprismarknaden i Europa. Det är lite ombytta roller med andra ord. Syron har med sig det bästa från lågpris- och premiumsegmentet.

syron däck

BRA ATT VETA OM SYRON DÄCK

  • Syron har ett brett modellprogram och du kan hitta Syron vinterdäck, sommardäck och helårsdäck i många olika dimensioner och för ett flertal fordonstyper.
  • Syron har gjort flera däck som lovordats i oberoende däcktester.

FÖR VEM PASSAR SYRON TIRES?

Det brukar alltid gå att få en bra deal när det handlar om billiga däck med en stor ägare. Syron däck drar nytta av det enorma kunnande och de avancerade produktionsförutsättningar som Nexen har. Syron bildäck passar dig som inte enbart söker efter det billigaste som finns på marknaden. Målgruppen är snarare kvalitetsmedvetna däckköpare med känsla för både ekonomi och prestanda. Känner du igen dig i den beskrivningen?

fancybox