Börja med ditt registreringsnummer

SUPERIA DÄCK GÖRS I KINA SEDAN 1994 🐉

Superia däck distribueras av China Tyres Distribution Ltd, som funnits på marknaden sedan 1994. Samtliga bildäck görs för ett stort antal biltyper och det säljs flera miljoner Superia däck om året på flera marknader. 

Superia har en lågprisprofil men produktionen överses av ingenjörer från Asien och Europa med mycket hög kompetens. Tillverkningen sker på toppmoderna anläggningar. Att däcken är billiga beror på att produktionskostnaderna för däck fortfarande är låga i Kina.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är supera däck verkligen bra?  Läs mer

SUPERIA DÄCK

BRA ATT VETA OM SUPERIA DÄCK

Superia däck lever upp till internationella krav och har fått ett flertal märkningar och certifieringar som bevisar detta. Du behöver inte vara rädd för att däcken inte ska prestera, bara för att de säljs till ett lågt pris. ECE, ISO, DOT, JIS, ADR, BIS, GSO och INMETRO är exempel på certifieringar de erhållit.

Superia görs i flera modeller. Du kan säkert hitta en som passar utifrån dina behov. Det gäller oavsett om du söker ett vinterdäck med bra isgrepp eller ett sommardäck med hög körkomfort. Superia gummin finns även som allvädersdäck. Det är ett praktiskt alternativ om du vill slippa byta däck varje höst och vår.

Superia uppger att de har som målsättning att göra däck som lever upp till hårda miljökrav. Det tycker vi är positivt!

FÖR VEM PASSAR SUPERIA TIRES?

Att köpa lågprisdäck från Kina är en bra idé om du är prismedveten. Här betalar du inte för “brand value”. Varje krona som investeras i Superia har använts till att göra bättre däck. Det är helt enkelt ekonomiskt rationellt att köpa vanliga däck till ett väldigt bra pris. Visst finns det däck med ett betydligt högre pris som presterat bättre i tester. Men billiga däck har den stora fördelen att du har råd att byta dem oftare. På så sätt kan du köra väldigt säkert med sulor från supera Tires.

– Vi på ABS Wheels rekommenderar dock alltid premium av säkerhetsskäll. Premium är bättre än lågprisdäck!

fancybox