Börja med ditt registreringsnummer

Superia Däck: Kvalitet till Lågt Pris

Hos ABS Wheels finner du Superia däck, som erbjuder hög prestanda till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Trots deras låga prisnivå, lever Superia däck upp till internationella standarder och har erhållit en rad certifieringar som ECE, ISO, DOT, och flera andra, vilket bevisar deras kvalitet och tillförlitlighet.

 

Varför Välja Superia Däck?

Superia däck tillverkas i en mångfald av modeller för att möta olika behov, vare sig det handlar om vinterdäck med utmärkt isgrepp eller sommardäck som prioriterar hög körkomfort. Dessutom erbjuder Superia även allvädersdäck som ett praktiskt alternativ för de som önskar slippa årliga däckbyten.

 

Miljömedvetna Val med Superia däck

Superia har en uttalad målsättning att producera däck som inte bara uppfyller höga prestandakrav utan även stränga miljöstandarder. Detta åtagande mot en hållbar produktion gör Superia däck till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna förare.

 

ABS Wheels Rekommendation

Vi på ABS Wheels rekommenderar vanligtvis premiumdäck för maximal säkerhet. Det är dock viktigt att notera att även om premiumdäck generellt erbjuder bättre prestanda, kan Superia däck vara ett ekonomiskt rationellt val som ger dig möjlighet att underhålla dina däck optimalt utan att tömma plånboken.

 

Oavsett dina behov och budget, kan Superia däck vara lösningen du letar efter. Utforska vårt sortiment av Superia däck på ABS Wheels för att hitta de perfekta däcken för ditt fordon till ett pris som passar dig.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är supera däck verkligen bra?  Läs mer

SUPERIA DÄCK

BRA ATT VETA OM SUPERIA DÄCK

Superia däck lever upp till internationella krav och har fått ett flertal märkningar och certifieringar som bevisar detta. Du behöver inte vara rädd för att däcken inte ska prestera, bara för att de säljs till ett lågt pris. ECE, ISO, DOT, JIS, ADR, BIS, GSO och INMETRO är exempel på certifieringar de erhållit.

Superia görs i flera modeller. Du kan säkert hitta en som passar utifrån dina behov. Det gäller oavsett om du söker ett vinterdäck med bra isgrepp eller ett sommardäck med hög körkomfort. Superia gummin finns även som allvädersdäck. Det är ett praktiskt alternativ om du vill slippa byta däck varje höst och vår.

Superia uppger att de har som målsättning att göra däck som lever upp till hårda miljökrav. Det tycker vi är positivt!

FÖR VEM PASSAR SUPERIA TIRES?

Att köpa lågprisdäck från Kina är en bra idé om du är prismedveten. Här betalar du inte för “brand value”. Varje krona som investeras i Superia har använts till att göra bättre däck. Det är helt enkelt ekonomiskt rationellt att köpa vanliga däck till ett väldigt bra pris. Visst finns det däck med ett betydligt högre pris som presterat bättre i tester. Men billiga däck har den stora fördelen att du har råd att byta dem oftare. På så sätt kan du köra väldigt säkert med sulor från supera Tires.

– Vi på ABS Wheels rekommenderar dock alltid premium av säkerhetsskäll. Premium är bättre än lågprisdäck!

fancybox