Börja med ditt registreringsnummer

SUNFULL DÄCK – KINESISKT MÄRKE

Sunfull däck är ett kinesiskt däckfabrikat. Detta däck tillverkas på flera olika däckfabriker och uppnår de krav ett bra däck ska ha.

Sunfull däck har en bra, hög och jämn kvalitet och ger dig kursstabilitet, ett bra våtgrepp, en låg ljudnivå och är säkra! Sunfull däck är populära både på den inhemska marknaden så väl som den internationella. Detta varumärke har skapats av Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co Ltd.

SUNFULL SF-W05 Friktionsdäck

225/65R16C 112/110R Sunfull SF-W05 AVM
D D 73snögrepp
Snabb leverans*

925 kr
Köp nu
SUNFULL SF-W11 Dubbdäck

195/65R15 91T Sunfull SF-W11 AVM Dubbat 2022
Snabb leverans*

628 kr
Köp nu
Är det här ett säkert val?  Läs mer

MER OM FÖRETAGET

Sunfull är ett av de ledande däcktillverkarna i Kina. De grundades 1995 och har idag över 6000 anställda. Företaget har fyra fabriker i Dongying, Shandong-provinsen, Kina. Detta företag är specialiserade på radialdäck för personbil, SUV, lastbilar och bussar. Ett Sunfull däck kan användas för alla årstider och ändå ha en god prestanda. Företaget har alla certifikat de bör så som ISO9001, TS16949, DOT, ECE, GCC, INMETRO, CCC, BIS, SNI, SONCAP, etc. Däcken exporteras idag till fler än 80 länder.

Sunfull sf-888

SF-588

Den har modellen har en effektiv vattenevakuering som bidrar till bättre prestanda. Det här hjulet kommer med skyddskant som skyddar dig vid eventuella trottoarkants krockar.

mont pro hp 881

MONT PRO HP 881

Använder två separata slitbanor för att möjliggöra en optimalare torrdragning. Det här sunfull däcket har riktigt bra spår som med hjälp av ny teknologi bidrar till att minska trafikljud.

VILKA MODELLER FINNS DET ATT VÄLJA MELLAN?

Sunfull däck finns i flera olika modeller och du kan köpa sommardäck, vinterdäck, off road och dy har flera varianter att välja på. Gemensamt för alla Sunfull däck är att de har ett mönster som är mycket bra och en speciell trådsammansättning, samt design. De är alla utvecklade för att fungera väl på olika sorters väglag. De ger dig en god körförmåga, bra bromsförmåga och en bra körupplevelse överlag. Sommardäcken har bra grepp för våta vägbanor och vinterdäcken har ett grepp för isiga och snöiga vägar. Det är stabila, säkra däck du får med Sunfull däck .Däcken finns i olika storlekar så att du hittar de som passar just ditt fordon. Om du vill ha ett däck du kan lita på i alla väder så är Sunfull däck ett mycket bra val!

fancybox