Börja med ditt registreringsnummer

STAR PERFORMER DÄCK

Dags att byta däck? När vi byter bildäck är det många faktorer som är viktiga att tänka på. Star performer är en däcktillverkare som utger sig för att ge mycket för pengarna.

Star performer däck menar att du inte bara får en prisvärd lösning utan även ett bildäck som håller mycket hög kvalitet. Stämmer detta? Det finns stora fördelar!

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är star performer ett bra val?  Läs mer

Det ska vi ta reda på här. Tillverkaren erbjuder så väl sommar- som vinterdäck och här ska vi ta en närmare titt på utbudet. På så sätt kan vi se om Star performer däck är något för dig dig eller om det finns andra modeller som är bättre.

FÖRDELAR MED STAR PERFORMER

star performer

  • Erbjuder flera prisvärda däck.
  • Garanterar hög stabilitet under körning.
  • Däcken ger dig maximal kontroll över fordonet.
  • Modellerna har höga miltal.
  • Bidrar till ett minskat rullmotstånd.

Dessa högpresterande däck tillverkas i Asien. Idag säljs de populära däcken världen över, närmare bestämt i 100 länder. Detta är ett kvitto på det omfattande arbete som Star performer gjort. Stort fokus har lagts på innovationsarbetet för att ständigt förbättra däcken.

Det är ett arbete som har gjort Star performer däck till ett av de främsta valen på marknaden just nu. Förklaringen till däckens framgång ligger så klart inte bara i priset. Däcken ger till exempel en kort bromssträcka på torra väglag.


star performer däck

DÄCKTESTER OCH OMDÖMEN PÅ STAR PERFOMER DÄCK

När man ska köpa nya däck till bilen är det så klart alltid bra att ta en titt på genomförda däcktester. Den som tar del av dessa tester kan snabbt konstatera att Star performer däck ger stor stabilitet under körningen, särskilt då det gäller torra underlag. Star performer däck är stabila, särskilt när det gäller körning på asfalt.

Vid långa körning utmärker sig Star performer även genom att ge maximal fordonskontroll och det är så klart en väldigt viktig faktor när man utvärderar ett däck. Bromsförmågan är dessutom mycket god och däcket uppfyller alla krav på ljudnivåer, ett bra däck ska ju säkerställa en låg bullernivå.

KLÄTTRAR HÖGT I DÄCKTESTER

Tidigare har vi kunnat se flera andra kinesiska märken i toppen av däcktesterna men Star performer däck är en modell som klättrar allt högre i dessa tester. Star performer däck utmärker sig på en rad olika sätt. Det som drar upp betyget är bland annat dess låga vägbanebuller men även att däcken har ett jämnt slitage vilket ger bildäcken ett högt miltal. Givetvis klarar däcken alla de krav som definieras av de internationella regleringarna. Men hur väl klarar de av körning på svenska vägar? Det är något som vi ska titta närmare på nu.

 

BUDGET VS PREMIUM – VARFÖR DU INTE SKA VÄLJA STAR PERFORMER!

Star performer är en däcktillverkare kända för att kombinera pris och kvalitet. När du väljer dessa däck behöver du med andra ord inte gräva djupt i plånboken. Men det finns en hel del saker som talar emot Star performer däck. Vår bedömning är att de inte klarar av de tuffa svenska väderomslagen. Du som brukar köra på svenska vägar vet hur snabbt vädret kan slå om. Budget vs premium? Svaret är att säkerheten alltid måste sättas i första rummet.

JÄMFÖRELSE MED KONKURRENTER

Om man gör en jämförelse med däckkonkurrenter i samma prisklass ser man att Star performer håller sig i det absoluta toppskiktet. Dessutom har Star performer däck satsat mycket på sitt miljöarbete. Därutöver håller däcken länge vilket så klart är bra för både plånboken och miljön. Därför är det synd att de inte håller måttet då det gäller det nordiska klimatet.

Att välja däck är inte det enklaste men om du vill ha en modell som är bra på så väl lång som kort sikt gäller det att vara noggrann och titta på en rad olika faktorer. Det är inte bara priset som ska vara avgörande.

fancybox