Börja med ditt registreringsnummer

Köp sportiva däck tryggt och billigt online

Sportiva är ett relativt ungt däckvarumärke som tillhör Continental Group of Tires. Företaget har sin däckproduktion i Tjeckien och tillverkar en mängd däck för personbilar och lastbilar. Anläggningen som tillverkar däcken grundades redan 1930 och är den största i hela Europa.

Den stora erfarenhet och kunskap som erhållits över tiden gör att anläggningen kan genomföra en kvalitetssäker produktion, i allt från att skapa den perfekta gummiblandningen till att testa och utvärdera produkterna. I tillverkningsprocessen används en mycket avancerad teknisk utrustning och Sportiva utför många olika studier för att förbättra prestandan i deras däck. Däcken är starka, stabila och säkra. Sportiva-produkter kan du hitta i många länder runt om i världen.

Continental Group är branschledande och tillverkar många olika populära däckvarumärken som är kända världen över. Deras däckvarumärken tillverkar däck för främst personbilar och lätta lastbilar, men också till 4x4-fordon i många utföranden.
 
 
195/65R15 91T Sportiva COMPAC

195/65R15 91T Sportiva COMPAC
E C 71
4-6 dagars leverans
Endast 1 går att beställa

593 kr
Köp nu

Däck i förstklassig kvalité

Sportiva ser till att ha en enastående kostnadseffektivitet i tillverkningen och försäljningen av deras produkter, du som kund ska känna att du får mycket värde för pengarna. Däcken har också hög motståndskraft mot vattenplaning, deras förstklassiga kvalitet ser till att däcket har ett fantastiskt grepp om vägen. Däck från Sportiva är också utvecklade för att ge dig som förare en tystare körning och ett lågt rullmotstånd.
Däck från Sportiva är perfekt för lätta lastbilar och medelstora personbilar och deras däck kommer i många olika utföranden. Du kan köpa vinterdäck från Sportiva som fungerar i extrema vinterväder, likväl som du kan köpa sommardäck som kör dig säkert när sommarsolen står högt på himlen.

Sportiva-däcken erbjuder också god ytkraft tack vare den ökade stabiliteten och motståndet mot vattenplaning. Slitbanemönstret erbjuder ett jämnt slitage vilket ger däcken en längre livslängd, vilket är perfekt för bilar och lastbilar som kör många och långa sträckor.
 
fancybox