Börja med ditt registreringsnummer

SEIBERLING GÖR BILLIGA KVALITETSDÄCK FÖR ALLA

Bridgestone koncernen är den största tillverkaren av däck i världen och Seiberling däck är ett av deras varumärken. Seiberling däck görs i Europa under strängast möjliga kvalitetskontroll. Givetvis drar man nytta av att ingå i en stor koncern. Märket har tillgång till resurser och kompetens som anstår en jätte i branschen.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Sommardäck

SBVAN

Friktionsdäck

WINTER
Är det här ett trovärdigt märke?  Läs mer

seiberling däck

Seiberling är faktiskt äldre än Bridgestone, från början gjordes däcken i USA. Märket har anor som sträcker så långt bakåt i tiden som till 1920-talet. Seiberling däck var kända under sin slogan: “”A name you can trust in Rubber.” Ett namn att lita på inom gummi, med andra ord.

Idén bakom Seiberling är idag tämligen enkel. De strävar efter att göra kvalitetsdäck till konkurrenskraftiga priser och för de flesta fordonstyper. Oavsett om du är ute efter allvädersdäcksommardäck eller friktionsdäck hittar du rätt modell hos Seiberling däck. Vi vill påstå att de lyckas mycket bra med sin målsättning.

VAD DU BÖR VETA OM SEIBERLING DÄCK

  • Företaget ligger bakom flera innovationer och är inskrivet i däckhistorien. Sågtandsmönstrat grepp är ett exempel som tagits efter gång på gång. Under andra världskriget gjorde man däck för amerikanska artilleriet och var en viktig del av landets gummiindustri.
  • Söker du däck som inte bara är förhållandevis billiga utan också riktigt bra? Då ska du kasta ett öga på serien Seiberling Performance. Det är däck som ger dig riktigt goda köregenskaper i vått och torrt och som vi på ABS Wheels kan rekommendera.

ETT ANRIKT MÄRKE UNDER BRIDGESTONES VINGAR

Seiberling däck har verkligen karaktär, det är inget snack om den saken! Bland många entusiaster är detta ett varumärke laddat med känsla. Idag görs dessutom däcken på ett sätt som innebär att priserna kan hållas på en förvånansvärt låg nivå. Detta har blivit möjligt tack vare giganten Bridgestone. – ABS Wheels älskar bridgestone, de ligger bland våra topp 5 favoriter, vilka är dina favoriter? inboxa mig gärna på jorge@abswheels.se. 

fancybox