Börja med ditt registreringsnummer

PREMIORRI DÄCK GÖRS INTE I KINA SOM MÅNGA TROR 👀ℹ️

Premiorri däck är ett varumärke som ägs av det ukrainska däckföretaget Rosava som har över 50 års erfarenhet av däckbranschen. De säljer omkring 6 miljoner däck om året. Premiorri är en storsäljare på hemmamarknaden men numera går en stor del av alla däck på export till omkring 60 länder. Detta är ett lågprismärke men däcken är gjorda i Europa och inte på en kinesisk fabrik.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är premiorii ett bra val?  Läs mer

premiorri däck


Ok + schysst utseende.

 

Premiorri görs i flera olika modeller för både sommar och vinterväglag. Däcken finns i de flesta vanliga storlekar och du bör inte ha några problem med att hitta Premiorri hjul som passar till din bil. Precis som alla andra däckföretag värda namnet testar och utvecklar Premiorri sina däck mycket omsorgsfullt. De har de produktionsförutsättningar som krävs för att de ska kunna vara med och konkurrera på hög nivå i den här tuffa branschen! Jämfört med andra däckföretag baserade i det forna Sovjet (ryska däck) är Rosava och Premiorri kända för att ligga mycket långt fram när vi talar om teknik och innovationer.

BRA ATT VETA OM PREMIORRI TYRES

  • Även om Premiorri gör däck för prismedvetna kunder följer de europeisk standard och är säkra. Premiorri´s alla däck är väl beprövade då de har funnits i många år.
  • Produktionsförusättningarna i Ukraina är goda, det är en faktor som bidrar till att Premiorri gummin är billiga i förhållande till hur de presterar.
  • Premiorri är ett internationellt erkänt märke. Däcken visas på mässor över hela världen och vi har sett dem göra bra ifrån sig i oberoende granskningar. Visste du att Rosava har 30% marknadsandelar i Ukraina? inget litet bolag bakom Premiorri.
  • Solazo och Vimero är deras bästa modeller.
  • Rosava (bolaget bakom) gjorde många tester från 1972 till 1999. Under 2000 talet fram till 2020 expanderar man dock kraftigt.

För vem passar Premiorri?

Premiorri sulor är ett bra val om du är beredd att testa ett märke som kanske inte hör till de mest kända här i Skandinavien. Om du tänker ekonomiskt när det gäller däck har du ytterligare ett argument som talar för Premiorri.

fancybox