Börja med ditt registreringsnummer

Powertrac däck görs i Kina

Powertrac Tire Co., Ltd är ett däckvarumärke som tillhör Shandong HAOHUA. Huvudkontoret för POWERTRAC-fabriken ligger i den kinesiska välkända hemstaden för däck, den så kallade Shandong-provinsen. Fabriken grundades 1991 och redan från start investerades det mer än 500 miljoner dollar i forskning om produktionsutrustning för att kunna tillverka så bra däck som möjligt.

Shandong HAOHUA är ett tillförlitligt företag som tillverkar däck för personbilar, lastbilar och bussar. Hela företaget HAOHUA täcker idag ett så stort område som 1 066 672 kvadratmeter och har över 6 000 anställda.

Den totala produktionskapaciteten för HOAHUA ligger på 25 miljoner personbildsäck & 5 miljoner lastbils- och bussdäck. För närvarande ligger den dagliga produktionskapaciteten 40 000 personbilsdäck och 8 000 lastbils- och bussdäck. Det är en väldigt stor mängd däck som lämnar fabriken på daglig basis.

Powertrac-produkter är kända för att vara högkvalitativa och kostnadseffektiva. Om man ser på företaget idag ses de som en av de fem bästa privata däcktillverkarna i hela Kina. Företagets däck exporteras över hela världen och har ett gott rykte.
 

Hur tillverkas Powertrac däck?

Powertrack däck tillverkas med avancerad utrustning och teamen som utvecklar och producerar produkterna ser till att de följer alla de behov som finns på marknaden. Tack vare företagets vilja och förmåga att ständigt utvecklas, samt att de har så bra förtroende från kunder, är Powertrac idag allmänt erkända av marknaden. De har lyckats uppnå en lysande position för ett företag som arbetar inom just däckindustrin.
Däck från Powertrac tillverkas främst för personbilar, lastbilar och bussar och kommer i många utföranden för att passa alla säsonger, oavsett om det är sommar eller vinter. De kommer såklart även i många dimensioner för att passa olika typer av fordon. Powertrac är certifierade genom bland annat CCC, ECE, DOT, GCC, SMARK, INMETRO, vilket gör dem till ett tillförlitligt varumärke inom däcktillverkning.
 
fancybox