Börja med ditt registreringsnummer

NEOLIN DÄCK HAR ETT GRÖNT TÄNK

Neolin däcken tillverkas av företaget YC Rubber som gjort sig kända för att tillverka bland annat truckdäck. Samtliga Neolin däck som säljs i Sverige kommer via USA ägda YC Rubber Co LLC som finns i Pasadena.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är deras däck säkra?  Läs mer

HÖG STANDARD ENLIGT ISO / TS 16949

Materialet i däcken håller högsta kvalité då tillverkningsstandarden går enligt ISO / TS 16949. Deras däckfabrik är modern med byggprocesser från Holland, maskinerier från Tyskland, kalenderutrustning från Italien och bäst av allt – japansk gummiblandning. I samarbete med alla dessa slutkvalitetskomponenter från USA, använder fabriken den bästa utrustningen och tekniken för att garantera kundnöjdheten.

OMFATTANDE FORSKNING GÖRS ÅRLIGEN

Neolin har en egen forskningsgrupp som fokuserar ständigt på att hitta nya innovativa lösningar kring bränslebesparing. Man kan nästan säga att Neolin däcken är ”gröna” men ändå inte då det idag faktiskt inte existerar ett hundraprocentigt miljödäck.

MILJÖTÄNK I VARJE DÄCK

Personalen och ledningen på Neolin tycker att miljövänligare däck är framtiden, i jakten på miljövänligare däck så har bolaget valt att tillverka radiella däck via kvävevulkanisering (vilket sägs minska 25% mindre energi) under själva produktionen. Bolaget arbetar även att minskning av koldioxidutsläpp genom att använda mindre kol i produktionen.

  • Neolin Neosport Det här däcket passar prismedvetna konsumenter som vill få så mycket gummi för pengarna. Går inte att jämföra med exempelvis exklusiva Pirelli. Neolin däck är åtminstone licenstillverkade i kina dock okända för svensk marknad.
  • Neolin neogreen Marknadsförs som ett ”grönare” tilltänkt för mindre och medelstora bilar dvs vanliga svensson-kärror. Däcket har goda egenskaper för våta och torra väglag vilket gör däcket till ett mer populärare alternativ (i budgetklassen). Går inte att jämföra med exempelvis Nexen.
neolin däck

OMDÖME AV NEOLIN DÄCK

Rankad plats 212 av 595 kontrollerade märken enligt Autobids årliga test. Däckmärket Neolin Neosport slog Star performer, Milestone och Tyfoon. Tittar man på nätomdömen från konsumenter så beskrivs däcket som ”budget men ändå värt pengarna”

-Vi på ABS Wheels har träffat dom på The Tire Cologne, mycket trevligt företag, vi vill därför ge dom 3 av 5 stjärnor.

BRA ATT VETA

Bolagets kundtjänst driv av ett indiskt operationsteam som kan indiska och engelska. Bolaget i sig talar de kinesiska språket. YC är förkortningen av YanChang. Vill du komma i kontakt med dom gör du det enklast genom info(a)ycrubber.com

Vad tycker du om däcket? Vi tar tacksamt emot tips på marknad(a)abswheels.se

fancybox