Börja med ditt registreringsnummer

MILESTONE DÄCK – OKÄND LÅGPRISTILLVERKARE

Går du i tankar på att köpa nya däck till ditt fordon? Då kan Milestone däck vara något för dig. Tillverkaren Milestone som är ett asienbaserat däcktillverkningsföretag, tillverkar däck av hög kvalitet till lågt pris. De finns med flera olika däckdimensioner och av flera olika typer så du kan hitta rätt däck till just det fordon du kör. Med dessa däck får du bra väggrepp både på raksträckor och i kurvor. Däcken är tillverkade för att fungera i så stor variation av väglag som möjligt. Med Milestone däck kan du känna dig trygg på vägen oavsett var och när du kör.

  • Lågt däckljud Finns som sommar-, vinter- och helårsdäck
  • Utmärkt väggrepp
  • Fungerar bra även i snö
  • Tillverkade för brett användningsområde

Det ska vara roligt att köra bil men det ska också vara tryggt både för dig och din omgivning. Med Milestone däck får du ett fantastiskt väggrepp samtidigt som du kan njuta av tyst körning utan irriterande däckljud. Däcken är tillverkade för att fungera i varierande miljöer och de är verkligen allsidiga då de fungerar och behåller väggreppet lika bra i snö som på våta vägbanor. Tack vare att däcken finns i flera typer och med så pass många olika dimensioner kan du hitta däcken till just din bil.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Vill du veta vilka dom bästa däcken är?  Läs mer

3 MILESTONE DÄCK ATT VÄLJA

Milestone däck finns som såväl sommardäck som vinterdäck. De finns även som helårsdäck för den som söker det. Gemensamt för dessa milestone däck är det ultimata väggreppet. Med sommardäck från Milestone åker du tyst och säkert hela sommarsäsongen och du behöver inte oroa dig för förlorat väggrepp vid regn eller fukt på vägen. Med vinterdäck kör du tryggt under hela vintern även i lös snö och på is. Med helårsdäcken kör du säkert hela året och slipper tänka på när och om däcken ska bytas. Du slipper boka tid för däckbyte och behöver inte oroa dig över plötslig frost.

Milestone däck fungerar väl under användning och har bra hållbarhet. Med helårsdäck behöver du inte byta dem innan däcken är nedslitna. För vinterdäck måste däcken ha ett mönsterdjup på 3 mm enligt Transportstyrelsen. Sommardäck måste ha ett mönsterdjup på minst 1,6 mm, men det rekommenderas att däcken byts när mönsterdjupet är 3 mm eftersom däckets egenskaper redan då är försämrade. Nya däck är en stor investering men med Milestone däck kan du köra länge och känna dig säker i bilen. Det finns inget väglag som är för dåligt för dessa däck.

MILESTONE DÄCKTESTER OCH OMDÖMEN

Milestone däck har visat sig fungera bra i de tester som gjorts. Däcken har förhållandevis lågt pris men i olika tester har de visat minst lika bra resultat som dyrare däck. Däcken från Milestone fungerar mycket bra under användning men kan under vissa förhållanden slitas något fort. Detta kan dock förhindras beroende på hur och när man kör. Överlag har dessa bildäck mycket bra betyg i de allra flesta kategorier.

Milestone däck är däcken för dig som kör mycket och ofta men samtidigt vill uppleva stor säkerhet. De har fått bra betyg och har ett mycket bra väggrepp oavsett väglag. De finns i flera dimensioner och i tre olika varianter för att du ska kunna välja precis vilka däck du vill ha på din bil under de olika säsongerna. Oavsett vilka däck du väljer garanteras du bra grepp på vägen trots nordiskt förrädiskt klimat, och bra hållbarhet i dessa däck. Däcken håller hög kvalitet trots sitt lägre pris och du kommer inte bli besviken på ditt däckköp. Köper du dina däck här får du fri frakt och snabb leverans.

fancybox