Börja med ditt registreringsnummer

MARANGONI DÄCK FRÅN ITALIEN

Det italienska företaget Marangoni tillverkar däck av högsta kvalitet. Deras tillverkning är placerad i Italien och i sortimentet finns däck till en rad olika typer av fordon.

De är speciellt inriktade på däck till passagerarbilar, lätta truckar och SUV:ar. Marangoni däck är mycket säkra och företaget är så stolta över kvaliteten på sina produkter att de erbjuder sina kunder livstidsgaranti. De vill göra allt de kan för att du som förare skall känna dig säker på vägarna! och att inget oväntat skall hända dig, eventuella passagerare och dina medtrafikanter. Marangoni däck finns i många olika utföranden, såsom vinterdäck- och sommar.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Varför ska man välja marangoni?  Läs mer

FÖRDELAR MED MARANGONI

  • Tillverkas i Italien
  • Ger dig som kund livstidsgaranti
  • Högsta kvalitetmarangoni logo
  • Säkerheten går först
  • Bra körkomfort

Livstidsgarantin på Marangoni däck skyddar inte bara mot fabrikationsfel som kan uppkomma efter köp. Den skyddar också mot oväntade skador vilka kan uppstå vid slitage. Det är ett företag, vars däck inte bara tillverkas i Italien utan all utveckling av däcken sker även där för att säkerställa en hög kvalitet.

 -I så stor utsträckning som möjligt försöker Marangoni minska den skada som däcken kan orsaka på vägarna. Företaget siktar därför på prestanda och hållbarhet berättar ABS Wheels VD, Andie Lahdo.

4 MARANGONI DÄCK DU BÖR KÖPA!

Det finns ett flertal olika Marangoni däck som är anpassade för säkra bilfärder i ett nordiskt klimat. Exempelvis är Marangoni 4Winter Friktionsdäck ett odubbat vinterdäck. Det här däcket har en innovativ mönsterdesign som skall bidra till ett jämnare slitage på vägarna. Marangoni E-Comm sommardäck är tillverkade för dig som söker en bekväm körning. Däckprofilen har speciellt tagits fram hos tillverkaren för att lättare absorbera vägens ojämnheter. Detta bidrar också, tack vare en snabb undanträngning av vattnet via däckmönstrets kanaler, till ett mycket bra grepp på speciellt våta vägar.

FINNS FÖR STADSBIL (STÖRRE BILAR)

För dig som kör stadsbil och söker ett prisvärt däck speciellt framtaget för just stadskörning är Marangoni E-Logic däcket för dig. Det har tillverkats med en optimerad sammansättning material för att ge en längre körsträcka, samtidigt som det ger en förbättrad bromsförmåga på både vått och torrt underlag. En gummiblandning med bas av silika bidrar till minskad miljöpåverkan. Hos däcket Marangoni Maxò finner du samma höga kvalitet som alla andra däck från företaget, vilket Marangoni däck du än väljer kommer du få optimalt grepp och bra prestanda, samt hög säkerhet.

VAD ÄR SKILLNADEN MELLAN BUDGET MARANGONI VS PREMIUM?

Det är inte alltid det går att dra en skarp skiljelinje mellan budget Marangoni och premium. Många billigare Marangoni däck har tidigare placerat sig i toppen av olika tester där flertalet olika däck testats. Ofta vägs pris in när en testvinnare skall utses vilket gör att budgetdäck också får ett övertag, men överlag brukar däck från det italienska märket Marangoni klara sig väl i tester även om de tävlar mer kända märken som ofta placerar sig i toppen.

UTVECKLATS MARKANT UNDER 70 ÅR

Däckindustrin är en konkurrensutsatt bransch där det gäller att ha hög kvalitet för att stå sig på den breda marknaden. Under de senaste 70 åren har Marangoni däck utvecklats med mycket avancerade tekniska lösningar, företaget har nått en ledande position och blivit en stor erkänd global däcktillverkare som syns världen över.

Marangoni forskar för att utveckla sina däckprofiler med innovativa lösningar och ny teknik vilket gör att de fortsättningsvis också kommer att vara ett märke som tar våra fordon framåt på vägarna. Samtidigt ser företaget till miljön och arbetar ständigt med hållbara lösningar för att inte påverka ett redan utsatt klimat.

fancybox