Börja med ditt registreringsnummer

Allt om Linglong däck + 3 bra faktan!

År 1975 var föregångaren till Linglong Tire- "Zhaoyuan Tire Manufacturing & Reparing Plant". 
Fram till 1986, var anläggningens produktionsmetoder oföränderlig och utrustningen var föråldrade. Under inverkan av den marknadsorienterade ekonomin, så kom detta företag att riskera konkurs. 1987, kom Wang Xicheng, som är den nuvarande gruppordföranden att bli den åttonde chefen för fabriken. Han kommer upp med en ny policy, och successivt kom företagets produkter att utvecklas och tillverka lastbilsdäck, OTR-däck, samt avancerade däck till bilar.

Under 13 år framåt, till 2000 så kom fabriken att forma mer än 200 specifikationer av fem olika serier.  I dessa serier ingick däck för en mängd olika fordon. Företaget kom att bli en av de största tillverkarna av diagonala däck och rankade topp 10 i däckindustrin.

Under 2001 kom Linglong att äntra en ny utvecklingsfas och införde nya projekt för radialdäck.
Det gjorde att företaget växte och idag är Linglong i framkant när det kommer till nya teknologiska innovationer. Idag tillverkas det över 3000 olika däck i hela 10 olika modellserier. De har även lyckats att vinna flera olika utmärkelser för sitt miljöarbete, samt för att de utvecklat däck som håller hög kvalitet, hög säkerhet, och sin teknologi. Däcken från Linglong finns idag för personbilar, bussar, lättare lastbilar samt jordbruksmaskiner. Du hittar sommardäck så väl som vinterdäck av detta märke. Om du vill ha bildäck som ger dig en bra körupplevelse, en trygghet på vägarna och som säljs till bra priser, så är Linglong däck något för dig.


Välj typ av däck nedan
fancybox