Börja med ditt registreringsnummer

LEAO däck – är det bra däck?

LEAO är ett kvalitetsdäckmärke som garanterar dig högsta kvalité och 100% tillförlitlighet utan att det behöver vara dyrt. LEAO ägs av Linglong-gruppen, vilket är en av de 10 största däckfabrikerna i Kina. LEAOs däck uppfyller kraven på välfungerande däck oberoende av vilken typ av bilist du är och vilka krav du har, samtidigt som du får pengar över till annat.

LEAO är numera internationellt känt som det mest prisvärda kvalitetsdäcket. De tillverkas enligt marknadens krav på utseende, funktion och material med en noga övervakad process. Lejonet i logotypen står för toppfunktionerna du hittar i just LEAO-däck, med nästan ”kungliga” attribut. Företaget strävar även att tillverka så miljövänliga däck som möjligt, vilket bidrar ännu mer till de positiva aspekterna med deras däck.
 

När ska du använda LEAO däck?

Oavsett om snön faller ner utanför fönstret, eller om det är en varm sommardag, om väglaget är blött eller torrt, så visar LEAO-däck att de går att räkna med. Om du vill ha däck med hög prestanda, pålitlighet och en beprövad mycket god kvalité till ett lågt pris så har du hittat rätt.
 

Flera typer av däck

LEAO-däck finns i flera olika utföranden i olika modeller och storlekar. Du kan hitta sommardäck med hög prestanda och olika typer av vinterdäck anpassade efter klimatet där du bor. LEAO erbjuder dubbdäck med riktade mönster för att du ska ha en säker körning när det är mycket halt eller snöigt. Och de erbjuder sommardäck med förstärkta slitbaneblockelement som ger en stabil körning. Oavsett vad du är ute efter kan du hitta det från LEAO.

 
Vilka är fördelarna med LEAO?  Läs mer

DE UNIKA FÖRDELARNA MED LEAO:

  • Garanterat lågt pris
  • Extremt ekonomisk prestanda
  • Pålitlighet och beprövad kvalitet
  • Lämplig för alla ytor och alla typer av väder
fancybox