Börja med ditt registreringsnummer

LANVIGATOR DÄCK TILLVERKAS I DISTRIKTET BOHAI SEA 😃 

Företaget Shandong Haohua Tire Co. Ltd. tillverkar sedan år 2011 däck under märkesnamnet Lanvigator. Det kinesiska däckföretaget håller till i en jättelokal på hela 500 000 kvadratmeter i distriktet Bohai Sea. De erbjuder däck i mellanprissegmentet till personbil, lätt lastbil, SUV och 4×4.

 

Lanvigator PERFORMAX Sommardäck

285/60R18 116H LANVIGATOR PERFORMAX CCB
C C 74
Snabb leverans

1248 kr
Köp nu
Är lanvigator däck ett bra val? Läs mer

Generellt har däck från Lanvigator ett lägre rullmotstånd än flera av deras konkurrenter i motsvarande kvalitets- och prisklass. För dig som förare är det positivt då bensinförbrukningen blir mindre och du sparar pengar. Dessutom är det bra ur ett miljöperspektiv.
lanvigator däck

FÖRDELAR MED LANVIGATOR

  • Lanvigator tillverkar kostnadseffektiva däck vilka sparar både på ekonomin och miljön
  • Bekväma däck att köra med, finns en modell som liknar egenskaperna hos miljödäck.
  • Med Lanvigator får du säkra och pålitliga produkter som slits jämnt.
  • Tack vare ett speciellt utvecklat däckmönster blir ljudnivån låg (+ ziksak)

 

LANVIGATOR DÄCK TILL SUV OCH 4×4

Det är framförallt du som söker efter prisvärda däck till din SUV eller 4×4 som bör ta en närmare titt på Lanvigators produkter. Däcken tävlar om förstaplatsen framme i täten mot sina konkurrenter. Flera parallella slitspår bidrar till ett bra grepp även på våta väglag. Då mönstret effektivt föser undan eventuellt vatten på vägbanan minskar också risken för vattenplaning vilket ger en ökad körsäkerhet. Lanvigator fokuserar främst på just däckens mönster, vilket också bidragit till en låg bullernivå.

Spana in Catchpower

Önskar du ge din bil ett sportigt utseende är det däck under namnet Catchpower från Lanvigator du ska kolla på. Däcken tillverkas i ett flertal olika modeller och dimensioner för att du ska kunna få rätt look till just din bil. Catchpower har samma välutvecklade däckmönster för att minska risken för vattenplaning även i högre hastigheter. Däcken ger ett bra väggrepp och du upplever kontroll i körningen.

Sätter du komfort högst när det gäller att välja rätt däcktyp kan Comfort-modellerna från Lanvigator vara rätt val för dig. Däcken har designats speciellt för att ge en lättmanövrerad bil och ett bra grepp på både torra och våta vägbanor.

fancybox