Börja med ditt registreringsnummer

KINGSTAR DÄCK ÄR SKRÄP

Kingstar är det däckmärket som länge funnits med bland däcktesternas sunk-däck och det är just därför vi vill avråda alla kunder från att köpa Kingstar däck.

Det är ett billigt alternativ som säljs av många aktörer inklusive vi själva. Kingstar däcken är inte farliga eller dåliga för den delen men det är inget vi rekommenderar i förstahand.

Kingstar däcken produceras i samma fabriker som Hankook, vilket är positivt eftersom att hankook tillhör, enligt oss ett av världens främsta företag inom bildäck.

Vill du ha riktiga budgetdäck till ett superlågt pris är Kingstar något för dig, är du den typen av bilägare som inte särskilt bryr sig om vattenplaning och bromsegenskaper så är Kingstar något för dig.  Kingstar är alltså det perfekta valet för dig som vill ha något ”snabbt” lite likt en ”quick fix”

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Du bör välja dessa istället, här är fem anledningar  Läs mer

kingstar däck

5 ANLEDNINGAR TILL ATT INTE VÄLJA KINGSTAR DÄCK

  1. Expressen beskriver däcket så här:

”Kingstar från Kina. Det däcket visar sig dessvärre inte riktigt uppfylla de krav man bör ställa på ett bra vinterdäck” –                    Erik Rönnblom

  1. ”King Star är störst i Sverige och har funnits här flera år. Importören i Göteborg är stor och etablerad men visar med King Star att det bara är profiten som räknas. Om folk sen råkar illa ut är det deras sak” – Robert Collin
  2. ”Det är en hårresande skillnad mellan premiumtillverkarnas dubbdäck och det mer okända Kingstar från Kina” – Expressen
  3. Kinforest är ett mycket bättre däck enligt ABS Wheels egna test – Johan
  4. Vattenplaningen är rätt så schysst däcken men det finns ett stort minus vad gäller bromsförmåga enligt Vibilägares däcktest.

Det är trist när bilister väljer att köpa Kinforest när självaste experterna på vibilägare beskriver däcket som ett dåligt alternativ. Samtidigt ska man inte förlita sig på vad alla experter säger. Hur som helst så skriver Vibilägare så här ” Kingstar däck har allvarliga svagheter och ger däcket minuspoäng på bromstesterna. (Gäller våta och torra väglag)

VILKET BUDGETDÄCK SKA JAG ISTÄLLET VÄLJA?

Du kan välja vår egna budget variant som går under namnet kinforest, detta däck har visats på TV och suttit på flertalet sportbilar INKLUSIVE ABS Wheels Lamborghini. Se klippet nedan från TV3 programmet Karlssons. Lycka till!

fancybox