Börja med ditt registreringsnummer

KENDA DÄCK HAR TILLVERKATS I 50 ÅR

Kenda grundades i Taiwan 1962 och de tillverkar däck för en mängd olika fordon. I deras sortiment finns det däck för personbilar, motorcyklar, cyklar och till och med rullstolar.

2010 var Kenda den 27e största däcktillverkaren i världen. Kenda är även sponsorer av Giant Asia Racing Team, som är ett cykelteam. De är även en nationell sponsor av National Multiple Sclerosis Society’s MS 150.

Företaget har sedan 1962 expanderat sin produktionsbas. De har idag tillverkningsanläggningar i Vietnam och Kina. Företaget har även slagit sig in på den europeiska marknaden. Det finns ett europeiskt huvudkontor etablerat i Tyskland. Kenda är även återförsäljare samt leverantör av kvalitetsprodukter i Storbritannien.
 

  • Brett sortiment: Kenda erbjuder ett brett utbud av kvalitetsdäck för olika fordonstyper, inklusive bilar, motorcyklar och cyklar.
  • Global tillverkning: Sedan starten i Taiwan 1962 har Kenda expanderat globalt med tillverkningsanläggningar i flera länder och huvudkontor även i Tyskland.
  • Kostnadseffektivt: Kenda kombinerar hög kvalitet med attraktiva priser, vilket gör dem till ett utmärkt val för prismedvetna konsumenter.
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Vill du läsa mer om Kenda?  Läs mer

SORTIMENT I FLERA STORLEKAR:

Kendas sortiment består av däck i alla storlekar. Du hittar sommardäck, vinterdäck och helårsdäck som passar för personbilar, SUV:ar och även lätta lastbilar. Alla däckmodeller uppfyller EU:s föreskrifter och säkerhetsstandarder.

Kenda är kända för att ha ett brett utbud av däck, så väl som att de har stor erfarenhet tack vare det. Eftersom de genom åren tillverkat däck för många olika användningsområden så har de blivit experter på det mesta inom däcktillverkning. Kenda vet hur ett däck ska tillverkas för att vara säkert och så hållbart som möjligt. De vet även hur ett däck ska tillverkas för att vara smidig och följsam.

FÖRDELAR MED KENDA DÄCK

  • Med däck från Kenda får man en bra körupplevelse – ABS Wheels
  • Du får ett billigt däck till ett schysst pris.
  • Kenda tires har bra mönsterdesign – se video nedan.
  • Saluförs på ABS Wheels – finns att hämta direkt i Stockholm.
 

VEM PASSAR KENDA DÄCK TILL?

Kendas däck fungerar lika bra att köra med i stan så väl som att de har däck för tuffare förhållanden. Det innebär att du kan hitta ett däck för de allra flesta användningsområden, oavsett om du vill pendla fram och tillbaka till jobbet, eller köra tävlingar.

Kenda som företag har ingenjörer och utvecklare som hela tiden jobbar med detaljer på alla produkter som de tillverkar. Detta för att de ska kunna tillverka osblagbara däck. Kenda har valt att ta till sig och lyssna på vad deras kunder har sagt och säger, för att ständigt hänga med i utvecklingen.

Man har även tagit till sig den allra senaste och modernaste tekniken för att kunna ligga i framkant. I centrum står kunden, så väl som när det kommer till säkerhet som till körupplevelse. Företagets koncept har hela tiden finslipats för att nå en perfektion.

HUR HÅLLER DE SIN GODA KVALITÉ?

Kenda ser till att testa sina däck ofta och det på olika underlag så väl som i olika typer av förhållanden. Ett däck från Kenda ska klara av solsken, regn, snö och is.

Man vill utveckla däckets prestanda så väl som att man vill att det ska vara miljövänligt. Kenda har sett till att utveckla ett program för energieffektivitet. De säkerställer även att alla däck uppfyller alla säkerhetskrav.

DU KAN LITA PÅ DET HÄR VARUMÄRKET

Kenda är ett däck du kan lita på. Det spelar ingen roll vad det är för fordon du har. Alla däck från Kenda håller en hög kvalitet. Många av Kendas produkter har genom åren vunnit både priser och omröstningar. Däck från Kenda har en hög prestanda, en hög säkerhet och ger en bra upplevelse oavsett fordon.

fancybox