Börja med ditt registreringsnummer

INVOVIC DÄCK KOMMER FRÅN KINA

Invovic däck görs av det kinesiska företaget Shandong Invovic Tyre Co. Ltd. Målsättningen de har med Invovic däck är att erbjuda säkra däck med ett bra pris samt hög servicegrad. Utmärkt för dig som konsument med andra ord.

Invovic gummidäck görs på en toppmodern anläggning med nära 4 000 anställda. Där produceras över 12 miljoner däckuppsättningar om året. 

Däck för många fordon

Deras däck görs till vanliga personbilar men också för SUV:ar, jordbruksmaskiner och lätta lastbilar. Du hittar såväl sommardäck som vinterdäck och allvädersdäck i deras breda sortiment. Invovic tar fram sina egna greppmönster och lägger ner stora resurser på det. De är alltså ett däckmärke som ligger långt fram när det gäller forskning och utveckling.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra val för din bil?  Läs mer

.

invovic däck

BRA ATT VETA OM DERAS DÄCK

Förutom Invovic däck gör Shandong Invovic Tyre Co. Ltd även däck under varumärket Safecess för bussar och andra kommersiella fordon. Runtek är en helt ny satsning på lastbilsdäck från samma företag. De är alltså experter på tillverkning av däck för tunga fordon.

Alla deras däck är certifierade och godkända för export världen över. Idag säljs Invovic däck i över 50 länder. De är i och med det ett av de mer kända och betrodda lågprisdäcken från Kina.

FÖR VEM PASSAR INVOVIC TYRES?

Invovic gummit görs av ett företag som hittills inte satsat särskilt mycket på marknadsföring i Europa. (Därav så känner du troligtvis inte till märket) Anledningen till att de ändå säljer riktigt bra är att de helt enkelt har hög kvalitet i relation till priset. Om du är lite lockad av tanken på att göra en riktigt bra deal kan Invovic däck vara rätt för dig. Då kan du känna dig trygg i att du kör med däck som presterar över sitt pris.

Det här alternativet passar alltså dig som inte har råd med annat men som verkligen måste ha ett par bildäck. Vår rekommendation är att du sparar lite stålar och skaffar schysstare alternativ som typ Sailun eller Landsail. Alt premium PirelliMichelinContinental och Falken.

fancybox