Börja med ditt registreringsnummer

INSA TURBO – SPANA IN DÄCKET 

Insa Turbo är ett spanskt företag som sedan 1988 arbetat länge med regummering.

Deras affäridé är att sätta nytt gummi på hjul som börjat förlora greppmönstret men som bortsett från det håller måttet. Genom denna process blir de som nya beträffande prestanda.

Regummering är miljövänligt och förhållandevis billigt. Det är helt enkelt ett mycket bra alternativ till att köpa nya bildäck. Det gäller särskilt däck som har ett lite högre värde och där stommen är i gott skick. Det här företaget kan erbjuda ett brett urval av regummerade däck för flera fordonstyper.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här verkligen ett bra val?  Läs mer
INSA TURBO

Insa turbo

 

VAD DU BÖR KÄNNA TILL OM INSA TURBO

  • Insa Turbo är i grunden ett familjeföretag som nu vuxit sig ganska stort! De använder sig av den absolut senaste teknologin och har kunder från ett flertal länder i och utanför Europa.
  • Insa Turbo har flera produktionsanläggningar och ett högkvarter som omfattar över 200 000 kvadratmeter. De producerar omkring 3 000 däck om dagen och har blivit en kraft att räkna med i branschen.
  • Företaget återvinner själva stora delar av det material som de använder vid tillverkningen. Det handlar inte bara om att de ger nytt liv åt begagnade däck. De återvinner även däck som det inte längre finns något hopp för. Utslitna däck är annars ett ganska stort miljöproblem.

 

insa turbo däck

Här visar vi Insa turbo (eco däck)

 

VÄLJ DÄCK SOM ÄR BRA FÖR MILJÖN

Regummering är mer eller mindre standard när det gäller många åkerier. Massor av lastbilar du ser ute på vägarna har regummerade däck från Insa Turbo. Även du som privatperson kan tjäna på att skaffa däck från Insa Turbo.

Samtidigt gör du något som alltså är riktigt bra för miljön! Man brukar säga att regummering är ett alternativ till att köpa begagnade däck. Men i det här fallet är faktiskt däcken som nya. Greppmönstret blir helt perfekt!

fancybox