Börja med ditt registreringsnummer

IMPERIAL DÄCK GER DIG EN KUNGLIG KÖRUPPLEVELSE

Imperial däck är vad vi skulle vilja kalla ett högklassigt budgetmärke. Däcken är utformade så att de lever upp till de standarder som gäller i de länder som däcken exporteras till.

Du kan alltså känna dig helt trygg när du köper ett par snöflingemärkta vinterdäck från Imperial. De kommer att hålla dig trygg på vägarna även här i Skandinavien.

Du hittar däck från detta märke för passagerarbilar, SUV:ar, maskiner och lastbilar. Sortimentet är med andra ord väldigt brett. Det här är ett företag som redan funnits ett bra tag på marknaden. De har nöjda kunder i en lång rad länder. Deldo Autobanden NV, en belgisk distributör, står bakom Imperial däck. Visionen är att Imperial däck ska vara ett bra alternativ oavsett om du kör en Porsche, en enkel familjebil eller en skördetröska.

IMPERIAL AS DRIVER Sommardäck

155/65R13 73T Imperial AS DRIVER
D C snögrepp
10-12 dagars leverans
Endast 1 går att beställa

1235 kr
Köp nu
IMPERIAL AS DRIVER Sommardäck

225/40R19 93Y Imperial AS DRIVER XL
C B 71snögrepp
10-12 dagars leverans
Endast 2 går att beställa

1817 kr
Köp nu
IMPERIAL Imp. Xsport F110 Sommardäck

305/40R22 114V Imperial Imp. Xsport F110 XL
C C
10-12 dagars leverans

2159 kr
Köp nu
Är det här verkligen ett bra däck?  Läs mer

imperial däck

Det här är deras bästsäljare 2019

 

VAD DU BÖR VETA OM IMPERIAL DÄCK

  • En av anledningarna till att dessa däck är billiga är att de tillverkas på en produktionsanläggning i Asien. Att de trots prislappen har utmärkt prestanda kan delvis förklaras av att ett internationellt expertteam står för utvecklingen. Inget lämnas åt slumpen när ett ny däckdesign ser dagens ljus.
  • Vissa billiga däck från Asien görs av rena lycksökare. Det handlar om märken som inte blir långlivade i branschen. Imperial däck är ett väletablerat märke som flyttar fram positionerna på många marknader.
  • Här är deras senaste broschyr om du vill börja importera år 2020.

BILLIGA DÄCK SOM HÅLLER OVÄNTAT BRA

Billiga däck brukar kunna ha riktigt bra köregenskaper. Men det brukar vara så att de tappar grepp snabbare än dyrare däck. Det problemet kan man lösa genom att helt enkelt köpa däck lite oftare. Detta jämfört med vad du kanske gör ifall du investerat i dyrare däck. Imperial däck är dock kända för att hålla riktigt bra. Det gör dem till däck som är väldigt billiga att äga!

fancybox