Börja med ditt registreringsnummer

Hilo däck - när du är sugen på prestanda

Hilo Tyres är en kinesisk däcktillverkare som man hittar i Qingdao i Kina. De är den snabbast växande däcktillverkaren i världen och producerar idag ett komplett sortiment av personbilsdäck, däribland vinterdäck. De tillverkar även däck till stadsjeppar, kommersiella fordon och lätta lastbilar.

När det gäller lastbilar har de en komplett serie radiella lastbilsdäck som kan användas i alla typer av väderförhållanden, även när det är en extremt varm sommardag eller en kall och snöig vinterdag. Hilo erbjuder också ett mycket stort urval av radiella Off-the-Road-däck för några av de största maskinerna. Exempel på denna typ av maskiner är hjullastare, grävlastare, grävmaskiner och kranar. Även maskiner som används för stenbrott eller som ska kunna användas när man arbetar under jorden.

Däck från Hilo håller måttet

Du kan förvänta dig att alla däck från Hilo håller måttet. Deras däcktillverkningsprocess har nämligen lyckats få certifikat i alla de viktigaste kvalitetscertifieringarna i världen. Utöver det har Hilo-däck en bra balans mellan god kvalité och ett billigt pris. Bekvämt att kunna köpa välfungerande däck som gör att du ändå har pengar över till annat!
Du kan hitta allt från nya sommardäck till bussen du kör på jobbet, till nya vinterdäck du har till privatbilen hemma. Alla däckmodeller från Hilo kommer dessutom i många varierande dimensioner – du kommer kunna hitta något från dem som fungerar för ditt fordon!
 
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox