Börja med ditt registreringsnummer

HEIDENAU DÄCK FINNS I MER ÄN 45 LÄNDER 🌎💰🚗

Heidenau är ett tyskt företag som funnits sedan 1946. Det internationella högkvarteret ligger i Dresden och där arbetar över 200 personer idag. Heidenau däck är resultatet av ytterst noggrann ingenjörskonst och märket är känt för att investera stora belopp i forskning och utveckling. Deras däck säljs i mer än 45 länder.

VAD GÖR DOM SÅ UNIKA?

Idag gör Heidenau omkring 550 unika däckmodeller, utbudet är alltså mycket stort. Det är dock värt att notera att deras däck för personbilar främst görs för udda biltyper. Många modeller har dimensioner som gör att de passar veteranbilar. De är kända för att göra snygga däck med en klassisk design men i moderna material som ger dem bra prestanda och lång livslängd

Här lär du dig mer om veteranbilsdäck.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är deras däck säkra?  Läs mer

heidenau däck

Dom gör mestadels däck för motorcyklar

 

HELHETEN ÄR VIKTIG

Många tror att det bara är fälgarna som är viktiga om man vill ge en bil originalutseende. Men även grepp-mönstret är en viktig del av det visuella intrycket. Om du verkligen är noga med hur en vintage-bil ser ut ska du välja Heidenau däck med en vintage-look.

BRA ATT VETA OM HEIDENAU 

  • Heidenau har en stor produktion av däck för Hot Rods, motorcyklar, scootrar, mopeder och olika specialfordon. Är du själv ute efter ett däck till ett udda fordon? Då är det en riktigt bra idé att se vad Heidenau har att erbjuda.
  • Heidenau har som designmål att göra däck med goda allround-egenskaper men som också har ett rimligt pris.

FÖR VEM PASSAR DERAS UTBUD?

Heidenau gummit är tysk industridesign när den är som allra bäst. Med tanke på det är priserna förvånansvärt låga. Märket är ett utmärkt val om du vill ha prisvärda kvalitets-däck som tillverkats i Europa. Att priserna kan hållas nere beror delvis på att däcken görs i förhållandevis stora volymer. Det är i alla fall stora volymer i relation till att en stor del av produktionen gäller specialdäck.

fancybox