Börja med ditt registreringsnummer

Headway däck - köp billigt online

Headway Technology Group är en kinesiskt däcktillverkare med bas i Dongying City i Shandong-provinsen, Kina. De är ett varierat företag som tillverkar olika typer av däck inklusive personbilsdäck, lastbils- och bussdäck, förspända off-the-road-däck och förspända lastbils- och bussdäck.
Även fast Headways främsta fokus ligger på att tillverka välfungerande och bra däck till lastbilar och bilar, har de nyligen expanderat deras produktserie med att tillverka bland annat lättmetallfälgar och litiumbatterier.

Headway har ett nära samarbete med många större universitet, detta har de för att kunna hålla takten med att utveckla bättre gummiblandningar, skapa ny teknik och att följa de trender som finns i den kinesiska däckindustrin. Headway har också etablerat ett strategiskt partnerskap med många stora lastbilstillverkare, detta har varit möjligt genom deras väldigt noggranna och strikta kvalitets- och produktionshantering.
Företagets årliga kapacitet var år 2015 12 miljoner personbilsdäck och 1,2 miljoner lastbils- och bussdäck. Men de har en ständig ökning i sin produktion varje år. Headway insisterar på att bredda sin utveckling ännu mer och fokuserar på att skapa win-win-situationer för alla inblandande parter.
Headway HR601 Sommardäck

165R13C 94/93P HEADWAY HR601 EE270/DDB70 VANS
D D 70
Snabb leverans

964 kr
Köp nu
Headway HU901 Sommardäck

285/45R19 111V XL HEADWAY HU901 DCB74 SUVSCO
D C 74
Snabb leverans

1165 kr
Köp nu

Vad kan man förvänta sig av däck från Headway?

Headway tillverkar främst däck till personbilar, lastbilar och bussar och finns i flertalet modeller och självklart i många olika dimensioner. Det spelar ingen roll vad du är ute efter – du ska kunna hitta prydliga och välfungerade däck från Headway som passar din bil!

Företaget har fått flera certifikat vilket visar på att deras däck håller den kvalité som krävs i hela kedjan. Certifikaten inkluderar ISO9001, TS16949, GB / T24001, GB / T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC och SONCAP.
Däcken från Headway håller alltså de krav som finns på marknaden. Deras produkter är kvalitetssäkra samtidigt som de är noga med deras kundrykte. De vill att du som konsument ska känna dig trygg och nöjd när du använder produkter från deras varumärke.
  Läs mer

Headway har lyckats erhålla certifikat som ISO9001, TS16949, GB / T24001, GB / T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC och SONCAP.

headway däck

PRODUCERAR MILJONTALS DÄCK

Med sin strikta kvalitets- och produktionshantering har Headway Group skapat ett strategiskt partnerskap med stora lastbilstillverkare som exempelvis Sinotruck. Headway groups årliga tillverkning uppgår till ca 12 miljoner PCR-däck och 1,2 miljoner TBR-däck. Man räknar med att göra mer än 50 miljoner däck 2020.

Deras kändaste bildäck

  • HU901 är ett UHP däck, uhp står för ultra high performance vilket betyder att däcket optimerats för en stabil och ekonomisk körning. Finns från 16 till 20 tum.
  • Deras andra modell heter HH301 och är ett sommardäck som skapats för att ge bilägaren en bekvämare körning, finns från 14 till 17 tum.
  • Headway HH201 är ett high performance däck vars däckmönster optimerats för bästa möjliga bromsförmåga. Denna serie görs endast i 13 till 15 tum.
  • HC768 är ett mer ekonomiskt däck vars spårkonstruktion optimerats för ökad dränering av vätska. Sägs vara ”säkrast”. (Denna har vi testat)
  • Sist men inte minst, HR801 är headways egna SUV däck. Som ni förstår är däcket gjord för suv (större kärror) Har du en större bil så kan du kika på HR601, denna modell har Z-formade spår för ökad belastningsförmåga.

Deras vinterdäck har inte testats i Sverige

Vi vet inte om deras vinterdäck är säkra för vårt svenska klimat. Men är du sugen på att testa så har dom modellerna HW507 och HW505. Dessa modeller sägs ge ”bra grepp på is och snö”.

fancybox