Börja med ditt registreringsnummer

Habilead däck görs av Shandong Huasheng Rubber Co

Shandong Huasheng Rubber är professionellt engagerad i däckproduktionen av Habilead däck. Bolaget Grundades 1994 och har en yta på 550.000 kvadratmeter i Guangrao Town, Dongying City, Shandongprovinsen som fokuserar på att producera kvalitets- och gröna bildäck och lastbilsdäck. 

Med ledande produktionsutrustning från Japan, Tyskland, Amerika och Italien. Stöds av stark kapacitet inom FoU, exakt utrustning och global avancerad teknik har vår TBR och PCR exporterat till Europa, Amerika, Mellanöstern, Afrika och Oceanien.
 

Däck som tillverkats med avancerad teknik och utrustning

Habilead siktar på att alltid bli ännu bättre i deras produktion. Det gör dem genom deras införande av avancerad teknik och utrustning, samtidigt som de har kunskap om hur man utvecklar och producerar sofistikerade däck med en hög kvalité.

De viktigaste varumärkena från Habilead är DURUN, GOLDWAY och BANNERS. Från dessa varumärken kan du hitta allt från lastbilsdäck till personbilsdäck i många olika mönster och dimensioner. Det finns något som passar de flesta bilmodeller!

Habilead följer sitt affärsfokus när det kommer till att vara "marknadsorienterade, kundcentrerade och teknikstödda". När det gäller deras utvecklingspotential som bolag ser de till att fånga upp talanger, fokusera på vetenskap, teknik och att kvalitén alltid ska komma först. Habilead ger dig som kund högkvalitativa produkter vilket de med största sannolikhet kommer att fortsätta göra även i framtiden.Etableringen går framåt
Sedan företagets etablering, i enlighet med konceptet "Dedication Produce Quality Tyres", och genom förstärkning av kvalitetssystemkontroll och genomförande av sin strategi att stärka företag genom att bygga världens välkända varumärke, blev företaget ett modernt och storskaligt företag med med produktion och försäljning av lastbilsdäck och bildäck.

Stor produktion inom TBR
TBR-produktionen har klarat ISO 9001 och godkänts av GCC (Gulf), SONCAP (Nigeria), DOT (USA), ECE (Europe), INMETRO (Brazil) certifiering. PCR-fabriken täcker en yta på 400 000 kvadratmeter. Med den avancerade tekniken och det utländska ingenjörsteamet kan vi producera storleksstorlek för alla stålradialdäck, personbilsdäck och lätta lastbilsdäck. Den årliga produktionskapaciteten är 3500 000 enheter TBR och 15 000 000 enheter PCR med mer än 100 storlekar och mönster.
fancybox