Börja med ditt registreringsnummer

Grenlander däck tillhör budgetklassen

Grenlander Tyres var ett nyare däckmärke byggt i stora, moderna fabriker i Kina, tillverkade av Shandong KAIXUAN rubber company. På grund av ledningsstrategijusteringar av Shandong KAIXUAN rubber company har Grenlander sedan 2018 permanent bytt namn till Greforce. Men de flesta däck säljs och benämns fortfarande med det tidigare varumärkesnamnet.

Däcken importeras till USA av en av de största amerikanska däckdistributörerna. Design, material och körsträcka är i enlighet med de amerikanska konsumenternas behov. Men däcken exporteras även till andra länder, speciellt i Europa. På grund av vikten av att möta konsumentens behov är det viktigt att däckvarumärken håller den standard som marknaden kräver runt om i hela världen, vilket även Grenlander gör.
 

När kan Grenlander däck vara rätt val?

Det finns ett Grenlander däck för de flesta typer av personbilar, stadsjeepar och lätta lastbilar. Sedan däckvarumärket först introducerades har fokus alltid varit på att ge hög kvalitet till det betalda priset. Värdet ligger i den utmärkta körningen och funktionen hos däcken. Även om du kör en högpresterande lyxbil eller kommersiell lastbil kan du vara säker på att däcken håller sin kvalité.


Många typer av däck

Det finns även däck för alla typer av tillfällen och med olika funktioner. Du kan hitta sommardäck för kompakta ekonomibilar, likväl som högpresterande året-runt-däck för sportbilar. Terrängdäck för lätta lastbilar eller motorvägsdäck för lastbilar. Oavsett vad du är ute efter finns det mesta att hämta hos Grenlander.
 
fancybox