Börja med ditt registreringsnummer

Gremax-däck (säljs av Crowntyre)

Vad är Gremax-däck?

Gremax-däck har tillverkats sedan 1986 och har sedan start varit kända för att vara kvalitativa och tåliga däck. Sedan 2006 ägs varumärket av Crowntyre, ett däckföretag baserat i Qingdao, Shandong, Kina. Däcken är konstruerade för att du ska ha en förstklassig körupplevelse, med en kombination av säkerhet, komfort och dynamisk prestanda för olika körförhållanden. De är stolt certifierade enligt ISO9001, CCC, ECE, DOT, INMETRO, NOM, GSO / GCC, SASO, SONCAP, SNI, LATU och BIS.
Dessa däcks säljs i över 126 länder världen över med en stor marknad i Europa. Eftersom du får bra kvalité och funktion utan att däcken kostar en förmögenhet så är de väldigt prisvärda.
 

Vad är speciellt med Gremax-däck?

Gremax-däck finns tillgängliga för vanliga personbilar, stadsjeppar och skåpbilar. Men även för lastbilar, bussar, långtradare och olika terrängfordon. De säljs som både vinter- och sommardäck, så du kan ha Gremax-däck året runt oberoende om det är snöblask eller strålande solsken.

Gremax-däck har en lättviktsdesign utvecklat för att minska bränsleförbrukningen och värmeproduktionen. Däcken har också ett ultimat grepp på vägen för att förhöja din körupplevelse. Dessa däck är också kända för att ha en hög motståndskraft mot stötar. Du kan alltså luta dig tillbaka och slappna av även om det regnar och vägen framför dig börjar bli hal, eller om du mot förmodan skulle vara med om att något stöter mot bilen.


Låg ljudnivå på dessa däck

Ljudnivån är också reducerad på dessa däck, för att du ska ha en så bekväm körning som möjligt utan att behöva störa dig på ljud från däcken. Du blir då också mer uppmärksam på de ljud som faktiskt är viktiga att höra i trafiken. Så det är bara plus.
Om du behöver däck i bra kvalité som du kan känna dig säker med så är Gremax är mycket bra val. Däcken ger dig den trygghet du behöver, både vinter- och sommarsäsong, så att du kan vara bekväm att tänka på annat.
Här kan du läsa mer om bolaget bakom  Läs mer

Ett komplett utbud av konsument- och kommersiella däckprodukter produceras på tillverkningsanläggningar på mer än 50 000 kvadratmeter med cirka 2000 skickliga händer, med starka FoU-investeringar och strikt kvalitetskontroll.

Den banbrytande mönsterdesignen, den innovativa ingrediensföreningen och den fortsatta ansträngningen att förbättra, understryker Gremaxs rykte som ett pålitligt och modernt däckmärke.

Köra med Gremax, kör med ultimat nöje året runt.

fancybox