Börja med ditt registreringsnummer

Fullrun däck görs av ett mega-stort bolag!

Fullrun är ett däckvarumärke som ägs av QINGDAO FULLRUN TIRE CORP., LTD och grundades 2003. Sedan företaget grundades har de bildat ett unikt utvecklingsläge för däckexporthandel, och gjort stora framgångar, mycket tack vare tillväxten i Kina. Fullrun specialiserar sig på däckutveckling, däcktillverkning samt grossist- och detaljhandel.

År 2005 gjorde företaget däckexport som sin huvudsakliga verksamhet. De har ansökt och erhållit 15 nationella patent. Företaget blev snabbt ett av de tio bästa däckindustrierna i världen och ett av de två främsta företagen i Kina som kan tillverka och exportera högpresterande däck.


 

Fullrun har en hög försäljningsvolym

Med ett integrerat försäljningsnätverk runt om i hela världen och en försäljningsvolym som har fortsatt stiga väldigt framgångsrikt under 2000-talet, så kan 90% av Fullruns produkter exporteras idag. Företaget har slutit exklusiva avtal med över 300 företag i många olika länder. Den årliga volymen av däck som exporteras överstiger alltid mer än ett värde på 100 miljoner dollar.

Idag tillverkar Fullrun en komplett serie premiumdäck. Fullrun har också sett till att erhålla alla viktiga certifikat så som ISO9000:2000, CCC, DOT, INMETRO, NOM, GCC, ECE, E-mark med flera. Med utgångspunkt i Fullruns ledord "innovation, integritet, strävan och dedikation” planerar de att erbjuda ännu större variation av kvalitetsdäck framöver, detta för att öka företagets värde, både för kunderna och för hela samhället.

fancybox