Börja med ditt registreringsnummer

Fortuna däck kommer från Belgien 🌍

Med Fortuna däck får du hög kvalitet till ett billigt pris. Fortuna har tillverkat bla sommardäck och allvädersdäck sedan 2005. Bolaget kommer från Belgien. Idag klassas de som ett av de bättre “budgetmärkena” 

Fortuna är ett däckvarumärke från Belgien som tillhör Deldo Autobaden NV och ägs av Goodyear. Med Fortuna-däck får du får produkter av hög kvalitet till ett billigt pris. Fortuna har tillverkat bland annat sommardäck och året-runt-däck sedan 2005. Idag klassas de som ett av de bättre “budgetmärkena” på marknaden.
Företaget investerar mycket i både forskning och utveckling av däcken för att alltid kunna erbjuda det bästa sortimentet till sina kunder. Samtidigt som de lägger mycket pengar på forskning vill de hålla nere priset så mycket som möjligt så att alla ska ha råd med bra och sportiga däck.
 

Bolaget tillhör Deldo Autobaden NV och ägs av Goodyear.

De investerar mycket i både forskning och utveckling av däcken för att alltid kunna erbjuda det bästa. Samtidigt vill de hålla nere priset så att alla ska ha råd med bra och sportiga däck. Sortimentet i sig görs från 13 till 20 tum (fordon) de har även SUV som görs mellan 15 och 19 tum. På den tyngre delen så som lätta lastbilar så har de 20 olika storlekar mellan 12 och 17 tum. 

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Sommardäck

ECOPLUS 4S
Här kan du lära dig allt om Fortuna  Läs mer

Vad har Fortuna för däcksortiment?

Fortuna kan erbjuda sommardäck och året-runt-däck inom budgetsegmentet för olika typer av bilar eller lättare lastbilar. Sortimentet görs till personbilar med mått från 13 till 20 tum. De har även SUV-däck som tillverkas i storlekar mellan 15 och 19 tum. För tyngre fordon så som lätta lastbilar har de 20 olika storlekar mellan 12 och 17 tum. Oavsett om du har en enklare personbil eller en skåpbil kan du hitta däck som fungerar för dina behov. Tack vare att Fortuna tillverkar däck i många storlekar är chansen stor att de passar måtten som just din bil ska ha.

Finns för personbilar och SUV
Du hittar Fortuna däck till din personbil, SUV samt 4x4. Däcken går även utmärkt att använda om du vill köpa däck till en lätt lastbil eller transportbil.
Oavsett vilken typ av bil du kör är det viktigt med bra däck. Med Fortuna kan du känna dig säker på vägen då de är extra noga med att tillverka däck med bra väggrepp på både vått och torrt underlag. Om du är ute efter säkra däck i budgetsegmentet så är Fortuna ett bra val. Du får mycket för pengarna utan att tumma på kvalitén!

Bra att veta om Fortuna Tyres

  • Fortuna gummit tillverkas i enlighet med både europeisk och internationell standard.
  • Säljer till mer än 138 länder.
  • Alla däck från Fortuna är EU-märkta. (1222/2009) 
  • De innehar så kallade “ultra high performance däck”
  • Utvecklingen av däcken inspireras av bilsporten.

För vem passar Fortuna däcken?

Fortuna passar egentligen alla, men kanske främst dig som är ute efter högeffektiva däck med en sportig framtoning till ett billigt pris. Du får ett säkert däck med hög prestanda som ökar din körkomfort. 

Hos oss hittar du både sommardäck och vinterdäck från Fortuna. Om du bor i en del av Sverige där vägarna sällan är isiga kan du även välja allvädersdäck från Fortuna (dock inget vi rekommenderar). Med Fortuna under bilen håller du dig trygg på vägen och har samtidigt råd att byta däcken i god tid innan de är slitna.

fancybox