Börja med ditt registreringsnummer

Vilka är Firemax däck? Hint: (Trovärdigt val)

Firemax grundades år 2015 i Qingdao, Kina av ett dedikerat team av högkvalificerade proffs. Sedan starten 2015 och genom årens lopp har Firemax ägnat sig åt att utveckla sig till att bli ett globalt känt varumärke som tillverkar däck till banbrytande kvalitet, med hög trovärdighet och kreativitet.
 

Vad kan du förvänta dig av Firemax-däck?

Förutom att tillverka däck av hög kvalité har Firemax också åtagit sig att sticka ut som ett ledande varumärke inom däckbranschen. De specialiserar sig på att designa och tillverka en mängd olika däcktyper, såsom däck för personbilar, UHP, stadsjeepar, lätta lastbilar och tyngre lastbilar. De tillverkar även radiella ståldäck för lastbilar och bussar. Däcken kommer självklart i olika modeller med flertalet däckmönster för att det ska passa många.

Alla Firemax-däck tillverkas med toppmodern teknik, högkvalitativa material och den senaste utrustningen. Förutom detta genomgår tillverkningsprocessen en strikt kvalitetskontroll i alla led, från att välja de bästa råvarorna i gummiblandningen till inspektionen som sker i slutet av tillverkningen. Du kan räkna med att däcken håller i många år tack vare kvalitetskontrollen som Firemax är noga med att utföra.
 

firemax  185/65r15 88t fm 805 nc

firemax 185/65r15 88t fm 805 nc
E F
Snabb leverans
Endast 2 går att beställa

299 kr
Köp nu

Firemax-däck följer de krav som ställs

Firemax har självklart även certifikat av internationell standard, detta inkluderar ISO / TS16949 kvalitetsstyrningssystem, ISO14001 miljöledningssystem och OHSAS1800 arbetshälso- och säkerhetsstyrningssystem. Alla laboratorer är också märkta med certifieringarna enligt CNAS och ISO / IEC 17025.
fancybox