Börja med ditt registreringsnummer

Farroad däck kommer från Kina

En stor modern fabrik i Shandongprovinsen i Kina är Farroad Tyres ”hem”. Fabriken grundades 2007 och är alltså ett ganska nytt bolag. Men de producerar idag mer än 20 miljoner däck varje år och har ökat produktionen stadigt varje år sedan fabriken öppnades. Detta tyder på att det är ett populärt däckvarumärke! År 2019 fanns Farroad-däck att hitta i över 60 länder världen över.
Företaget finns idealiskt beläget mellan Peking, Hangzhou och Shanghai. Bolagets tekniska tillverkningsmetoder uppfyller kraven i European Labelling Act, och deras globalt kända däck har alla nödvändiga certifieringar som behövs för att de ska kunna säljas och användas över hela världen.

Ett miljövänligare däck
Farroad-däck ses som en energibesparande och miljövänlig produkt. Däcken tillverkas på ett miljövänligt sätt vilket hjälper till att minska bränsleförbrukningen. Du kan hitta sommardäck, vinterdäck och året-runt-däck i många olika modeller från Farroad, vilket tyder på att de har ett brett sortiment.
Däcken tillverkas även enligt de krav och regler som ställs på kvalitativa däck, så som ISO9001 kvalitetssystemcertifiering, TS16949-certifiering, USA DOT-certifiering, Brazil Inmetro-certifiering, ECE-certifiering, och den europeiska GCC certifieringen.
Om du letar efter ett prisvärt däck som dessutom har tillverkats med tanke på vår miljö och har alla nödvändiga certifieringar, så kan du säkert hitta det från Farroad.

fancybox