Börja med ditt registreringsnummer

Durun däck

Durun Tyre Group grundades 1996 och är en däckproducent som tillverkar däck i stor skala. Deras specialitet ligger i stål-radialdäck för personbilar.Durun däck
Detta är ett företag som lägger ett stort fokus på att integrera handel med industri och kraftvärme. Durun tillverkar huvudsakligen PCR, LTR. TBR, Racing, M/R och vinterdäck. Inom märket finns inte bara Durun däck, utan även Banners, Bennaf och Goldway. Durun håller till i Kina och levererar budgetdäck till bra priser men med hög kvalitet. Företaget använder sig av den senaste teknologin samt att de har certifieringar som gör att de kan sälja sina däck i stort sett hela världen. Bland dessa finner vi ECE, REACH och DOT. Mycket av teknologin kommer från andra länder så som USA och flera städer ute i Europa. Durun har över 200 olika storlekar på sina däck, så det är lätt att hitta däck som passar just din bil. 

 

Durun däck prisbelönt prestanda till låg kostnad

Durun är den officiella däckleverantören för WRC. Durun har även fått utmärkelser för sina däck. Detta företag har byggt upp ett gott rykte om att vara en kinesisk däcktillverkare som producerar däck för personbilar till väldigt bra priser. De tillverkar även kvalitetsdäck för lätta lastbilar. Durun däck passar bra för dig som vill ha däck med hög kvalitet till låga priser. Dessa däck presterar bra och ger bra körförmåga så väl som bra grepp under olika vägförhållanden. Det finns många populära däck av detta märke. Alla däck kvalitetssäkras genom noggranna kontroller samt att varje däck har väl designade däckmönster så väl som däckdjup. Söker du premiumdäck så bör du kika på Continental, Nokian, Nexen och Bridgestone.

 

Välj typ av däck nedan:

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox