Börja med ditt registreringsnummer

Duro däck

Duro däck har tillverkats ända sedan slutet av andra världskriget, 1945. Tillverkningen av dessa däck sker runt om i världen på platser som USA, samt på flera ställen i Asien.Duro däck
Bland annat sker tillverkningen i Thailand, Kina och Taiwan. Duro tillverkar flera olika typer av däck, både till cyklar, golfbilar, husvagnar och så vidare samt till personbilar och motorcyklar. I Sverige är de väl kända för sina däck tack vare att de har låga priser men ändå en hög kvalitet. Ledordet när det kommer till däcktillverkningen för Duro är hållbarhet. Detta genom tillverkning och utveckling. Däcken tillverkas i material som verkligen håller och får mönster som slits ner sakta. Två populära däck av märket Duro är DP-3000 och DP-8000, båda två sommardäck.


DP-3000 och DP-8000: Bränslesnåla och Stabila Däckval från Duro

DP-3000 är ett däck som minskar bränsleförbrukningen samt ger stabilitet under körning i höga hastigheter. DP-8000 är ett sportigare sommardäck från Duro. Detta är däck som ger dig bra kontroll på vägen under körning samt att de är effektiva mot vattenplaning. 

 

DW 9000 från Duro: Optimalt Grepp och Lång Livslängd för Vintern

Populära vinterdäck av detta märke är DW 9000. Dessa däck ger bra grepp på alla vägar samt att den har en ypperlig bromsförmåga. Dessa däck har även en lång livslängd och fungerar mycket bra för vinterkörning. Mönstret på dessa däck är bäst lämpad för barmark eller vinterkörning i stadsmiljö. Duro däck passar för dig som vill ha bra däck med kvalitet men till lägre pris. Sommardäck och vinterdäck från detta märke ger dig bra prestanda och körförmåga samt bra grepp på de flesta vägar. Förväxla dock inte duro med durun


Välj typ av däck nedan:

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox