Börja med ditt registreringsnummer

DURATURN DÄCK ÄR VÄL INTE SÅ POPULÄRA I SVERIGE?🤔

Duraturn däck är extraordinära däck för extraordinära människor – enligt deras egen slogan. Ett annat lovvärt motto är att du inte ska behöva tänka på däck om du väljer Duraturn. 

De gör sitt jobb helt enkelt och till ett pris som inte innebär att du behöver spräcka din budget. I alla fall om man ska tro på deras sajt.

 -Vi på ABS Wheels har faktiskt aldrig testat det här däcket, har du information som kan hjälpa oss så tar vi tacksamt emot det på marknad@abswheels.se

Sök däck här
 

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

BRA ATT KÄNNA TILL OM DURATURN DÄCKEN

Duraturn är ännu inte jättekända i Europa och om du inte har hört talas om märket vill vi lyfta fram ett par saker:

  • Deras däck görs på en av de mest avancerade anläggningarna i världen. Där har man samlat kunnande och teknologi från flera kontinenter i syfte att konkurrera med mer kända däckmärken i fråga om både pris och kvalitet.
  • På Duraturn är man särskilt nöjda med att ha lyckats sänka rullmotståndet på flera av de däck man producerar. Det innebär både att dina bränslekostnader sjunker och att däcken är miljövänligare. 
  • Företaget är också kända för att de produceras på ett ovanligt energieffektivt sätt. Att de ska hålla så länge som möjligt är ett annat “grönt” produktionsmål som de förtjänar en eloge för enligt oss.

FÖR VEM PASSAR DURATURN?

Duraturn däck är ett bra val om du vill ha prisvärda bildäck som dessutom är förhållandevis miljövänliga.(OBS EJ miljödäck

I Nordamerika är Duraturn kända. Här i Europa passar de dig som gärna kör med ett märke som inte alla känner till. Eller om du helt enkelt är en riktigt snåljopp så passar det dig också😂

Skämt åt sido.

 

ÄGS AV ETT STORT BOLAG

Duraturn däck görs av ansedda YC Rubber Company, ett amerikanskt företag. Duraturn finns till de flesta typer av personbilar och till ett stort antal kommersiella fordon. Det är alltså ett brett sortiment vi talar om här. Duraturn är väl beprövad i många sammanhang. Bra att veta är att bolaget är ISO/TS 16949 godkända.

fancybox