Börja med ditt registreringsnummer

Doublestar däck är världens första ”smarta” däckfabrik

Som ett 98 år gammalt företag är Doublestar det enda statliga börsnoterade däckföretaget i Shandongprovinsen.
 
Framtidsplaner hos bolaget
Doublestar håller på att bli en internationell företagsgrupp med integration av däcktillverkning, smart utrustning, smart logistik (till exempel robot) och smart miljömedvetet utnyttjande av bortkastat gummi.

 
Varför välja DoubleStar däck?

Under de senaste åren startade Doublestar en ny resa med "Uppfylla andra företag och skapa Doublestar ett världsberömt varumärke". Doublestar utnyttjar tillfället för den fjärde industriella revolutionen och påskyndar den intelligenta omvandlingen för at bli världens första industri 4.0 fabrik.


Sök däck här

 

Innovation bakom deras fantastiska däck

På grund av innovation och intelligent transformation, rankades Doublestar som modellföretaget för hela industrikedjan "Brand Cultivation", "Technology Innovation", "Quality Benchmark", "Intelligent Manufacturing", "Green Manufacturing" och "Service Transformation", vilket gör det till det enda bland alla kinesiska företag som har erhållit de fyra nationella utmärkelser som godkänts av det kinesiska industriministeriet under de senaste fem åren.

Framgångsrikt topp 500 företag
Under tre år i rad har Doublestar listats i ”Asiens 500 mest inflytelserika varumärken” och ”Kinas 500 mest värdefulla varumärken”; båda är nummer 1 bland alla kinesiska däckföretag.
 
PS, något du inte visste.
Visste du att företaget har ägarandelar i populära Kumho?
fancybox