Börja med ditt registreringsnummer

VILKA ÄR BLACKLION DÄCK?

BlackLion däck grundades 1995. Företaget ägs av Jinyu Tire Group, det är ett företag som idag har över 2600 anställda och fabriker i Kina och Vietnam. Produktionen är nästan helt automatiserad och det är den bästa utrustningen som finns på marknaden som används. Däcken görs för de flesta personbilstyper och för bussar och lastbilar. Varumärket är en del av företaget Sailun.

Den årliga produktionen ligger på omkring 50 miljoner däck och de säljs i 150 länder.

Black Lion är alltså en riktigt stor däckproducent. De utklassar många kända europeiska märken när vi talar om volym. Att produktionen är stor innebär att deras däck kan säljas lite billigare, i förhållande till sin kvalitet. Låter väl egentligen inte så konstigt? 🙂

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

BRA ATT KÄNNA TILL OM BLACKLION DÄCK

BlackLion däck görs av samma material och komponenter som premiummärken. Observera att många däck från europeiska premiummärken också görs i Kina. Var däck tillverkas är egentligen inte så viktigt. Det som avgör kvaliteten är vilka maskiner som används och hur produktionen överses. Där ligger Black Lion däck i framkant.

Black Lion däck görs av gummi från plantage som tillhör företaget. Det ger ökad kontroll över hela produktionskedjan samt högre marginaler som ger ett lägre pris.

Black Lion gjordes från början för marknader i Mellanöstern. De var därför anpassade för att klara höga temperaturer. I det området är Black Lion ett känt och högt respekterat märke. Nu gör de även däck anpassade för förhållanden utanför Mellanöstern. Du hittar flera Black Lion däck som har vad som krävs för hög prestanda i vårt nordiska klimat.

FÖR VEM PASSAR BLACKLION?

BlackLion däck är ett kvalitetsmärke så priserna är inte lägst på marknaden. Tittar du på priset i förhållande till däckens prestanda är Black Lion däck dock väldigt konkurrenskraftiga. De passar dig som är en pris- och kvalitetsmedveten däckkonsument som inte vill kompromissa med säkerheten.
 

fancybox