Börja med ditt registreringsnummer

AUSTONE DÄCK FÅR HJÄLP AV TVÅ BRANSCHENS GIGANTER💪


Autstone däck är ett kinesiskt varumärke som tillverkar kvalitativa men prisvärda däck. Företagsnamnet kom till från frasen ”Australia No. One” och grundades i just Australien. Sedan år 1999 produceras däcken av den kinesiska gruppen Cooper Chengshan Tire. Cooper Chengshan Tire grundades genom ett samarbete mellan två stora företag inom däckbranschen –Cooper Tire and Rubber Company of America och Shandong Chengshan Group.
 
Eftersom Austone grundar sig i två giganter inom däckvärlden har de haft tillgång till erfarenhet och kunskap som har gjort dem väldigt uppskattade och välkända. Cooper Tire And Rubber Company of America bidrar till företaget med att leverera god prestanda och en god hållbarhet i strukturen, medan Shandong Chengshan Group bidrar med deras erfarenhet inom kostnadsoptimering. Tack vare detta samarbete kan däcken hålla god kvalité till ett förmånligt pris. Idag levererar företaget däck till en stor del av världen, bland annat till olika delar av Nordamerika och Europa.
 
 
Hur har företagets utveckling sett ut?
Företaget föddes år 1999. I mars 2007 fick Austone guld- och silvermedalj i den tionde upplagan av ”International Show of Russian Rubber and Tire Industry”. År 2009 lanserade de däcken Athena SP-6 och SP-7. ” 2010 lanserades sedan Athena SP-01 och SP-112. Sedan 2011 har däck från Austone exporterats till över 100 länder.
 
Vad har Austone för produkter?
Austone tillhandahåller däck för passagerarbilar och lätta lastbilar samt lastbilar och bussar. Du kan hitta en uppsjö av däck i olika modeller och storlekar för din personbil, SUV/4X4, lätt lastbil, släpvagn, långtradare, lastbilar och bussar. Självklart finns det däck som passar både sommar- och vinterkörning.
 
Alla däck som kommer från Austone går igenom en omfattande kvalitativ prövning innan de distribueras på marknaden. Tack vare det kan du som köper produkter från deras varumärke känna dig trygg med att du får fungerande och bra däck till ditt fordon.
 

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Är det här ett bra däck?  Läs mer

MILJONTALS DÄCK SÄLJS ÅRLIGEN

Däcken säljs redan i över 100 länder. Austone gummin görs för både personbilar, lastbilar och andra kommersiella fordon.

austone däck

BRA ATT VETA OM AUSTONE TYRES

Cooper är en däcktillverkare som länge varit bland de ledande företagen inom forskning och utveckling av bildäck. Chengshan Group har tillgång till toppmoderna anläggningar. De sitter även inne med stor kompetens när det handlar om att producera däck på ett kostnadseffektivt sätt. Detta innebär att Austone gummin kan säljas till priser som är mycket bra i förhållande till vad de levererar.

Austone däck görs för flera olika marknader och testas alltid för att leva upp till de krav som gäller i länderna där däcken säljs. Det innebär att du kan vara helt trygg i att de däck du kan köpa här klarar skandinaviskt väglag.

FÖR VEM PASSAR AUSTONE?

Om det inte är viktigt för dig att köra med ett typiskt premiummärke är Austone däck ett bra val. Däcken bygger på samma innovationer och kunnande som Cooper. Alltså ett mycket högt ansett namn i däckbranschen. Det faktum att många åkerier väljer deras däck är ett tecken på att de är mycket prisvärda.

Vissa däckköpare är ute efter däck med en särskild egenskap som verkligen sticker ut. Hör du till den gruppen kan det vara bra att leta efter en däckserie med fokus på just det, från en känd tillverkare. Om du är som de flesta och vill ha däck med bra allround-egenskaper är Austone ett utmärkt val, vi rekommenderar dem (obs, gäller alltså om du är ute efter något billigt!)

fancybox