Börja med ditt registreringsnummer

Aoteli däck har fått ett bra rykte bland budgetmarknaden

Aoteli är ett däckvarumärke inom kategorin budgetdäck som ägs av Shentai Group Co. och är baserad i Kina. Företaget erbjuder aoteli däck till mycket bra kvalité samtidigt som priserna håller sig på en väldigt billig nivå. Produkterna har idag utvecklat ett rykte att hålla hög klass samtidigt som de uppfyller de strängaste europeiska standarderna.

Aoteli ägs av Shentai Group Co. som grundades 2002 och har sin bas i Xishui, Guangrao County, Shandong. Företaget har vuxit till en stor däcktillverkare med flera olika däckvarumärken. Numera har de över 5000 anställda vilket inkluderar över 1200 tekniker eller ingenjörer. Idag exporterar de produkter till över 50 länder och platser, däribland USA, delar av Mellanönstern, Australia, och självklart många länder i Europa.

Shentai Group Co. har fått flera certifieringar vilket har skapat en bra grund och ännu bättre rykte för företaget. Några certifieringar de har fått är kvalitetsstyrningssystemcertifiering ISO 16949, miljöhanteringssystemcertifiering ISO 14001 och certifiering av ockupationshälso- och säkerhetshanteringssystem OHSAS 18001.
 

Aoteli växer i popularitet

Aoteli fortsätter att växa i popularitet och har ett gott rykte inom budgetdäckmarknaden. Aoteli-däck använder den bästa kombinationen av tysk, japansk och nederländsk teknisk utrustning för däcktillverkning – och det har gett resultat, de säljer över 6 miljoner däck per år vilket gör dem till ett stort märke inom just kvalitativa däck till rimligt pris.
Aoteli planerar att utöka sitt sortiment, mönster och övergripande produktutbud inom snar framtid. Mer information kommer att komma inom kort!
Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
fancybox