Börja med ditt registreringsnummer

Aplus däck är en ny tillverkare!

Aplus är ett däckmärke som startat ganska nyligen, endast några år på nacken men det har fått ett gott rykte och en enastående passering hos US, DOT, CCC, ISO och ECE. Aplus däck säljs billigt då det tillverkas i Kina och har inga direkta dyra kostnader. Aplus har valt att nischa sig med konkurrenskraftiga priser och produkter. Du som inte har så höga krav på däck kan köpa dessa mellanklass däck.
Lite mer om Aplus Tires:
Ett relativt nystartad företag med 80 års samlad erfarenhet inom däck. Aplus säljer ungefär 4000 containrar varje år vilket blir flera tusentals däck för er som inte känner till en däckcontainer. Målgruppen för Aplus Tires är den amerikanska marknaden, Karibien och Sydamerika. Idag har man planer på att påbörja sin försäljning mot den Europeiska marknaden då de anser att den europeiska marknaden saknar en aktör inom ”ekonomiska och billiga däck”
Idag tror många att ett asien baserat däck är lika med skräp men så är inte fallet, strunta i däcktesterna och testa själv. Vad tycker du själv om däcket? Tillhör du den kategorin av människor som inte bryr sig allt för mycket om däckköpet så passar Aplus dig. Vill du istället ha däck i premiumsegmentet så bör du kika på Continental, Goodyear, Nokian, Michelin och Hankook.


Välj vilken typ av körning nedan:
fancybox