Här köper du dina friktionsdäck
  Börja med ditt registreringsnummer

Bredd
Profil
Tum
alla märken
alla mönster

Achilles Friktionsdäck

Ett bra friktionsdäck att rekommendera!

Om du letar efter bra friktionsdäck till bra pris, så är Achilles friktionsdäck att rekommendera. Med dessa däck får du en bra bromsrespons samt ett bra grepp på vägbanan, detta oavsett om det är snö, is eller våt väglag. Achilles friktionsdäck har flera av dem en unik gummiblandning som är framtagen för att ge däcket en längre och bättre hållbarhet. Achilles håller nere sina tillverkningskostnader, men tummar inte på kvaliteten för det.Achilles friktionsdäck Genom att köpa friktionsdäck från detta märke, kan du få billigare däck, men ändå däck som fungerar bra under vinterhalvåret. Achilles Winter heter ett av friktionsdäcken som Achilles erbjuder. Det är ett däck anpassat för vintern och ger dig bra grepp på vintervägbanor. Vill du ha ett par säkrare vinterdäck så bör du kika på achilles sortiment på dubbdäck.

Däck från Achilles har en innovativ mönsterdesign för att det ska få ett jämnare slitage. Ju jämnare ett däck slits, desto längre har det fortfarande bra grepp. Friktionsdäck kan användas året om, men du rekommenderas att byta, eftersom annars kommer slitaget att bli onormalt hög och kanske inte så jämn slitage som det blir under vinterhalvåret. Så investera i både friktionsdäck från Achilles liksom sommardäck.

Achilles däck ger dig en bra körkomfort samt att med dessa friktionsdäck kan du känna sig säker ute på vägen.

Achilles friktionsdäck ligger ofta lägre i pris, men innehar en hög kvalitet och säkerhet. Detta däck fungerar bra på torra vägbanor liksom vid slask och snö. Vårt svenska klimat på vintern gör att ett bra däck är ett måste. Med Achilles får du just det.

 

fancybox