Här köper du dina fälgar
  Börja med ditt registreringsnummer

Tum
Bredd
Inpressning
alla märken
Bultmönster

INC Fälgar till bästa pris på ABS Wheels.

Häftiga men lite annorlundare, INC fälgar finns i 5-6 ekrar och har alla ungefär liknande design. Fälgen är robust och finns i storlekarna 15 tum, 16 tum, 17 tum och 18 tum. Denna fälg sitter oftast på familjebilar. 5 navhål med varierande bultmönster. Vill du köpa en annan fälg så kan du besöka sektionen med alla fälgar.
 
Här beskriver vi dom populäraste INC fälgarna
Inc hunter 
Inc hunter: 

En modell som skapats med fem ekrar och schysst finish. Fälgen har fem bulthål och är mycket robust! sitter oftast på enklare familjebilar och mindre sedaner. INC hunter likt alla andra INC fälgar är kompatibel med TPMS däcktryckssensorer. Något unikt med den här fälgen är dom små "drakula" liknande vingar bakom hjulet som får fälgen att se mer orginel ut. Många av våra kunder frågar om det här är en äkta audi, bmw eller volkswagen fälg men det är den inte. Den här modellen skapats av en mycket känd tillverkare i branschen.  Beställer du mer än 50 fälgar så ger vi dig 10% rabatt på varje fälg! gäller alla företag som godkäns med en vanlig sedvänlig kreditkontroll. Privatpersoner som beställer fälgar idag får fri frakt och leverans inom 24 timmar(Gäller endast lagerförda varor) Finns även att hämta direkt i huvudlagret på Arlandastad (Stockholm)
 
Inc Safari:inc safari
Mycket populär modell som efterfrågas varje dag av alla möjliga kunder, Safari modellen passar dom allra flesta bilmärkena och tillverkas med sex bulthål vilket gör fälgen perfekt för sportigare sedaner. Fälgen har skapats för ett enda ändamål och det är terrängkörning så kallad "offroad". Finns i alla möjliga storlekar, fungerar klockrent med TPMS och bäst av allt den är sex ekrad vilket är rätt så unikt i fälgindustrin. Som ni kan se på bilden till höger så har INC safari små tryck längst fälgringen där det står "INCUBUS OFFROAD". Vad betyder offroad? och varför står det offroad på fälgen? Offroad är beteckningen för sveriges motsvarighet till terräng/utomhus, en fälg med en offroad beteckning är en fälg som klarar av mycket stryk då den skapats specifikt för att köras på skogsvägar, safarin, lera, sand och smuts. Vi på ABS Wheels misstänker att INC fälgar gav just den här fälgen namnet safari på grund av dess ändamål. Detta är dock en tanke och inget vi kan styrka. Vad tror du själv?  Är du på jakt efter nya terrängfälgar så är INC safari något för dig och tillsammans med våra terrängdäck så kan vi garantera dig din livs bästa investering!
 
Inc Northstar: inc northstar
Ett av dom coolare fälgar från INC serien! Vi har aldrig någonsin sålt den här fälgen eller ens fått en förfrågan, märkligt? våra branschkollegor har dock sålt några uppsättningar vilket gör dom unika i det här sammanhanget. Hur ska man beskriva Northstar fälgen? jo vi kan börja med att berätta att den är fem ekrad och passar alla vanligare sedaner och suvar. Fälgen är svart (nästintill mattsvart) och har hundratals små dynamiska design aspekter i form av linjer, skruvar och prickar. Storleksmässigt så tillverkas den i följande storlekar: 8 x 16   9 x 18   9 x 20   9,5 x 22. *Nyhet*
Kom ihåg att ringa oss för att säkerhetsställa att Inc Northstar passar just din bil. ABS Wheels telefonnummer är 08 591 217 77 och mail adressen är: order@abswheels.se. Vill du beställa fler än 20 uppsättningar Inc Northstar så bör du maila info@abswheels.se och uppge bolagsnamn, telefonnummer och antal, en av våra säljare tar därefter kontakt med dig för att diskutera rabatt/provision. För privatpersoner så gäller fri frakt på alla Inc fälgar oavsett modell och storlek. Leveranstiden är 1-2 dagar(gäller lagerförda varor)
 
Inc passion: inc passion
Den här fälgen passar alla tuffare bilägare med coolare bilar. Inc passion har 6 bulthål och 8 ekrar med dynamisk stil. Fälgen beskrivs som attraktiv och kaxig. Vi på ABS Wheels skulle nog inte rekommendera just den här fälgen om du tillhör den kategorin av bilägare som ofta byter bil. Du undrar säkert varför? ABS Wheels telefonnummer är 08 591 217 77 och mail adressen är: order@abswheels.se. Vill du beställa fler än 20 uppsättningar Inc Northstar så bör du maila info@abswheels.se och uppge bolagsnamn, telefonnummer och antal, en av våra säljare tar därefter kontakt med dig för att diskutera rabatt/provision. För privatpersoner så gäller fri frakt på alla Inc fälgar oavsett modell och storlek. Leveranstiden är 1-2 dagar (gäller lagerförda varor)

*Nyhet* finns i Bultcirkel: 6-5,5,Bultcirkel: 6-139, Bultcirkel: et-6 och upp till 20 tum. Inc passion tillhör 2013 års design från tillverkaren*

 
Inc Crystal: inc crystal
Pimpad fälg med kristaller och häftiga linjer. Vi har sett den här fälgen på flertalet amerikanska bilar. Kaxig fälg med tidlös design.
*Ej vinteranpassad*
Inc Crawler: inc krawler
Riktig killer machine som passar större och tuffare bilar. Mycket robust fälg!!!
 
Följande INC fälgar finns i lager
INC Hunter II fälgar

INC Hunter II

15x6.0ET: 35

536 kr

Köp nu
INC Hunter fälgar

INC Hunter

17x7.0ET: 55 997.5 kr

674 kr

Köp nu
INC Hunter II fälgar

INC Hunter II

17x7.0ET: 45 997.5 kr

674 kr

Köp nu
INC Hunter fälgar

INC Hunter

17x7.0ET: 50 997.5 kr

674 kr

Köp nu
INC Hunter fälgar

INC Hunter

17x7.0ET: 55 997.5 kr

674 kr

Köp nu
INC Hunter II HL fälgar

INC Hunter II HL

17x7.0ET: 45 997.5 kr

774 kr

Köp nu
INC Hunter II fälgar

INC Hunter II

18x7.5ET: 42 1497.5 kr

1099 kr

Köp nu
INC Safari fälgar

INC Safari

16x8.0ET: -6 2370 kr

1468 kr

Köp nu
  • 1
INC fälgar
Flera populära modeller
Ace fälgar  Advanti fälgar  Dezent fälgar  Dotz fälgar  Enzo fälgar  Forgiato fälgar  Image fälgar   Msw fälgar  Nitro fälgar  Oxxo fälgar   Zito fälgar  Csp fälgar
fancybox