GOODRIDE Z-506 DUBBDÄCK


Fälgkantsskydd

Däck med fälgkantsskydd - Extra skydd och hållbarhet för dina hjul! Upptäck däck med fälgkantsskydd, även kända som "rim protection" eller "flange protectors." Dessa dubbdäck har en extra gummiplastkant längs sidorna som ger ett effektivt skydd för fälgarna mot trottoarkanter och hinder på vägen. När däcket träffar en kant absorberar fälgkantsskyddet stöten och hindrar fälgen från att repas eller bucklas. Resultatet är en förlängd livslängd för både däck och fälgar, samt en extra säkerhetsnivå för ditt fordon. Letar du efter dubbdäck med fälgkantsskydd? Håll utkik efter betäckningar som mfs, rpf, fp, fr, fsl eller ml. Välj kvalitet för en bekymmersfri körupplevelse!

Nya dubbdäck från GOODRIDE Z-506 räcker länge

Det är flera faktorer som påverkar dubbdäckets livslängd, inklusive däckets kvalitet, körförhållanden och körstil. Generellt sett kan ett högkvalitativt nytt däck förväntas hålla i cirka 50 000 till 80 000 kilometer eller mer. Det betyder att med normal körning kan du använda ett nytt dubbdäck i flera år. För att förlänga däckens livslängd är det viktigt att regelbundet utföra däckunderhåll, inklusive att hålla rätt lufttryck, rotera och balansera dem. Med omsorg om ditt GOODRIDE Z-506-däck kommer du att uppleva säkerhet och tillförlitlighet under hela dess livslängd. Upptäck vårt sortiment av GOODRIDE-dubbdäck för att välja högkvalitativa alternativ som ger en smidig körupplevelse och långvarig prestanda.

Ett nytt GOODRIDE Z-506 dubbdäck är bättre än ett reparerat!

När du väljer mellan att reparera dina gamla däck eller köpa ett nytt GOODRIDE Z-506 dubbdäck, finns det flera fördelar med att välja det senare alternativet. Genom att investera i nya dubbdäck får du en tryggare körupplevelse med optimalt grepp och stabilitet på vägen. Reparationer kan vara temporära och kan inte garantera samma pålitliga prestanda som helt nya dubbdäck. Dessutom har GOODRIDE Z-506 dubbdäck vanligtvis längre livslängd och bättre bränsleeffektivitet, vilket sparar pengar på lång sikt. Nya däck levereras också med garantier och tillverkarens support, vilket ger extra trygghet. Satsa på ett nytt GOODRIDE Z-506 dubbdäck för en smidigare och mer pålitlig körupplevelse.

Få ut mer av dina GOODRIDE Z-506 dubbdäck

För att förlänga livslängden på dina nya GOODRIDE Z-506 dubbdäck och maximera deras prestanda är det viktigt att korrekt ta hand om dem. Följ dessa enkla tips för att förlänga livslängden på dina GOODRIDE Z-506 dubbdäck regelbundet kontrollera däcktrycket, köra försiktigt, rotera däcken, undvika överbelastning och genomföra regelbundna däckinspektioner. Genom att följa dessa åtgärder kan du inte bara förlänga dubbdäckens livslängd utan också spara pengar på lång sikt, samtidigt som du säkerställer en säker och effektiv körupplevelse. Ta hand om dina GOODRIDE Z-506 dubbdäck på rätt sätt för att få ut det bästa av deras prestanda och hållbarhet.

Rena däck håller längre

Visste du att det är nästan lika viktigt att hålla dina däck rena som att tvätta fälgarna regelbundet? Detta gäller särskilt under vinterhalvåret. Att få bort asfalt, kemikalier och salt som stänker upp på dina däck från vägbanan är av stor betydelse. Det finns speciella medel och borstar avsedda för ändamålet, men en vanlig diskborste och diskmedel fungerar lika bra. Genom att kombinera regelbunden rengöring med korrekt förvaring och försiktig körning kan du verkligen förlänga livslängden på dina GOODRIDE-dubbdäck. Ta hand om dina däck på bästa sätt för att upprätthålla deras prestanda och säkerhet. Köp GOODRIDE-dubbdäck för en pålitlig och trygg körupplevelse.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.

Hur många dubb är det i ett GOODRIDE Z-506 dubbdäck?

Generellt har ett GOODRIDE Z-506 dubbdäck 120 till 150 dubb men det beror på däckets storlek.

Hur långt räcker ett GOODRIDE Z-506 dubbdäck?

Generellt kan man säga att ett dubbdäck håller ca 3500 till 4000 mil. Ett dubbat vinterdäck håller inte lika länge som ett friktionsdäck. Men det är en rad faktorer som spelar in. Saker som din körstil, hur däcket förvaras när det inte används, din bils hjulinställning, om du kör med rätt däcktryck är alla faktorer som kan påverka hur länge ditt däck är tjänligt.

Får jag köra med ett GOODRIDE Z-506 dubbdäck på sommaren?

Dubbdäck är inte utformade för att hantera varma sommarvägar, vilket kan leda till ökad bromssträcka och nedsatt väghållning. Dessutom är det olagligt att köra med dubbdäck på sommaren, och om du stoppas av polisen kan du förvänta dig böter på ungefär 1200 kronor per däck.
Har du några frågor? kontakta gärna våra däck & fälgexperter på ABS Wheels kundtjänst.

Google Recensioner

fancybox