Börja med ditt registreringsnummer

VÄRLDENS DYRASTE DÄCK GÖRS AV ZENISES💰

Zenises är ett multinationellt företag som finns representerat i många länder men har huvudkontor i London och Dubai.

Företaget är relativt nystartat (2014), men personerna bakom spakarna har erfarenhet av däckbranschen i flera generationer. Däcken tillverkas i Asien och Zenises står för hela produktionskedjan från design till färdig produkt. Zenises motto är att du inte behöver ett varumärke, utan en allierad som tar dig framåt i livet på allra bästa sätt.

Tyvärr! Tyvärr hittar vi inga däck i vårat lokala lager som stämmer överens med era dimensioner. Vänligen kontakta vår kundtjänst för tips om andra passande däck 08 59121777.
Vill du se världens dyraste däck?  Läs mer

BRA ATT VETA OM FÖRETAGET OCH DERAS DÄCK

  • När Zenises Z-däck lanserades revolutionerade de marknaden och gjorde stor succé.
  • Zenises har ett eget motorsportlag som tävlar i bland annat drifting.
  • Företagsnamnet Zenises är en kombination av orden zen och genesis. En ordkombination som ska reflektera företagets filosofiska företagsstil.
  • 2016 hamnade bolaget i Guinness rekordbok efter att ha tillverkat världens dyraste däck med en prislapp på 600 000 dollar. Däcken såldes till en privatperson och hela summan skänktes till Zenises Foundation för välgörande ändamål.

 

zenises däck

Världens dyraste däck ser ut så här! Över 5 miljoner kronor. (24karat)

 

Donerar och hjälper fattiga

Zenesis donerar dessutom alltid 10 % av sina vinster till denna stiftelse. En stiftelse som arbetar för att stötta, utbilda och skänka mat till utsatta familjer i fattiga områden. Hjälp utsatta och fattiga med prisvärda premiumdäck från bolaget.

Högkvalitativa produkter

Företaget inriktar sig främst på högkvalitativa och lyxiga bildäck för en vettig prislapp. Förutom att erbjuda högkvalitativa produkter, lägger man stor vikt vid att vara ett koncept. På samma sätt som de stora telefonbolagen vill Zenises vara din helhetslösning. Samtidigt vill de att ditt val av däck inte bara ska kännas säkert och ha mycket hög körkomfort. Utan de vill också att de gynnar de i världen som inte har det så gott ställt. Därför hjälper du utsatta och fattiga familjer varje gång du väljer att köpa däck från det här bolaget. Det innebär att du köper en premiumprodukt som gynnar både dig och de som blir hjälpta av Zenises Foundation.

fancybox