Börja med ditt registreringsnummer

Däck till Volkswagen

Volkswagen som ofta benämns VW är ett tyskt bilmärke som ingår i Volkswagenkoncernen. Koncernen är en av världens största biltillverkare. Ferdinand Porsche byggde 1932 den första prototypen för firman Zündapp, en bil som hade en luftkyld 5-cylindrig stjärnmotor monterad bak. Två år senare överlämnade han ett förslag om en folkbil kallad Volkswagen till den tyska riksregeringen. 1936 var de första prototyperna klara och byggda i Porsches egna garage. 1938 fick bilen sin form som den har idag.

Välj rätt däck till din Volkswagen

Däck till Volkswagen är inte så svårt att hitta. För att avgöra vilken storlek och dimension dina däck bör ha så kan du jämföra med de däck som redan är monterade på din bil. Du ska sedan välja om du ska ha sommardäck eller om du ska ha vinterdäck. Detta beror givetvis på vilken säsong och årstid det är. Vill du att dina däck till din Volkswagen ska ha särskilda egenskaper? Det finns idag däck som är miljövänliga så väl som däck som ökar körkomforten. Du kan även hitta däck som har bra vattenplaningsegenskaper eller som har bra halkegenskaper. Du kan hitta däck från de allra flesta däcktillverkare som passar din Volkswagen.
 

Vilka fälgar ska jag ha till min Volkswagen?

Alla våra fälgar passar din Volkswagen oavsett modell! Vi brukar rekommendera fälgen ABS355 som är en av marknadens mest konkava fälgar.

Volkswagen

Vilka däck vill du köpa? välj nedan

fancybox